G-QXXHXL9JW0
USD34,20
EURO37,92
CNY4,87
GBP45,60
EURO/USD1,11
BIST9.625,77
Petrol70,96
GR. ALTIN2.914,47
BTC2.171.584,18

8 Kilo Ağırlığındaki Tümörüyle İkinci Kez Doğdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alanya’da müzisyen olarak çalışan Şükrü Genç, bir yıl önce karın ağrısı şikayetiyle Alanya Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada karnında kitle tespit edilen Genç, daha sonra Isparta’da özel bir hastaneye giderek ameliyat olması gerektiği söylendi. Genç, ailesinin yaşadığı İzmir’e giderek İzmir Şehir Hastanesi’ne başvurdu. Yapılan tetkikler sonucunda Genç’e bağ dokusundan kaynaklanan nadir bir kanser olan sarkom teşhisi konuldu. Genç, 19 Mart’ta İzmir Şehir Hastanesi’nde başarılı bir operasyon geçirerek sağlığına kavuştu.

Karnındaki kitle nedeniyle kilo almaya başlayan Genç, durumu umursamamış ancak sağlık sorunları artınca hastaneye başvurmuş. Ameliyat sonrası 55 kiloya düşen Genç, kendisini ikinci kez doğmuş gibi hissettiğini belirtti. Genç’in, sağlığına kavuşmasında doktorlarının büyük katkısı olduğunu ve onlara minnettar olduğunu dile getirdi.

İzmir Şehir Hastanesi’nden Gastroenteroloji Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Ali Kemal Kayapınar, hastanın tümörünün boyutlarının 35×25 santimetre olduğunu ve ağırlığının 8 kilo olduğunu belirtti. Tümörün dalağı, pankreası, böbrek üstü bezlerini ve kalın bağırsağı tuttuğu ve cerrahi müdahalenin zorluğuna rağmen başarılı bir operasyon gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Cerrahi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Güner ise hastanın durumunun zorluğuna ve risklerine rağmen başarılı bir operasyon geçirdiğini aktardı. Hastanın tümörünün cerrahi açıdan zor bir konumda olduğunu ve ameliyatın başarılı geçmesinin kendilerini mutlu ettiğini vurguladı.

Şükrü Genç’in hayatta kalmayı başarmasında doktorların önemli rol oynadığı belirtilirken, Genç’in ameliyat sonrası sağlıklı bir şekilde taburcu edildiği ve yaşamına devam edebileceği bilgisi verildi. Bu başarılı operasyonun ardından Genç’in yaşam kalitesinin artacağı ve sağlıklı bir şekilde hayatına devam edebileceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
8 Kilo Ağırlığındaki Tümörüyle İkinci Kez Doğdu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!