G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.142.917,82

29 Yaşındaki Adam Kızının Patatesinden Yemeye Çalışan Martının Kafasını Kopardı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin New Jersey eyaletinde yaşanan olay büyük bir şaşkınlık yarattı. 29 yaşındaki Franklin Zeigler, kızının tabağından patates çalarak kafasını kopardığı bir martıyla ilgili suçunu itiraf etti. Olay, bir kafenin içinde gerçekleşti ve Zeigler, olayın ardından görgü tanıklarının ifadeleri ve olay anı fotoğraflarıyla suçlandı. 18 Temmuz tarihinde “üçüncü derece hayvan zulmüyle” suçlandı ve gelecekteki mahkeme tarihine kadar celp yoluyla denetimli olarak serbest bırakıldı.

Franklin Zeigler’in kızının tabağından patates çalmaya çalışan martını öldürmesi, insanlar arasında büyük bir şok yarattı. Zeigler, martının kafasını kopardığı sırada kafe personelinden bir çöp torbası istedi. Olayın bu şekilde geliştiği, görgü tanıklarının ifadeleriyle netleşti. Zeigler’in, hayvana zulüm davasından yargılandığı ve suçlandığı belirtilirken, öldürülen martının kafasının neden aldığı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Zeigler’in suçunu itiraf etmesi ve mahkeme belgelerine yansıyan olayın şok edici detayları halk arasında geniş yankı uyandırdı. Zeigler’in, ölü martıyı elinde tutarken nasıl bir tavır sergilediği ve kafasını neden kestiği merak konusu oldu. New York Post’un aktardığına göre, Zeigler serbest bırakıldı ancak gelecekteki mahkeme tarihi için celp yoluyla denetim altında olacak.

Olayın yaşandığı kafe, bu tarz şiddet içeren olaylara tanık olmamıştı ve Zeigler’in neden bir hayvanı öldürdüğü merak konusu oldu. Kızının tabağından patates çalmaya çalışan martını kafasını kopararak öldüren Zeigler’in, psikolojik bir rahatsızlığı olup olmadığı ya da olayın ardındaki gerçek sebep nedir gibi sorular ise cevap bekliyor.

Franklin Zeigler’in, New Jersey’de yaşanan bu şok edici olayda suçu üstlenmesi ve hayvana zulümle yargılanması toplumda büyük tepkilere neden oldu. Kafe içinde gerçekleşen bu olay, hayvanseverler arasında da büyük tartışmalara yol açtı ve Zeigler’in gelecekteki davası merakla bekleniyor. Olayın ardından Zeigler hakkında çıkan haberler, sosyal medyada da geniş şekilde paylaşıldı ve insanların görüşleri farklı farklı oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
29 Yaşındaki Adam Kızının Patatesinden Yemeye Çalışan Martının Kafasını Kopardı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!