G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,84
CNY4,79
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,69
GR. ALTIN2.821,35
BTC1.972.399,65

24 Yıl Hapis Cezasına Çarptırılan Firari Hükümlü, Oğluna Ait Dükkanın Altından Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da Jandarma Dedektifleri Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından gerçekleştirilen operasyonda, ‘kasten adam öldürme’ suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü olan Y.Ş., oğluna ait dükkanda bulunan kazılmış tünelden yakalandı. Y.Ş., yakalama işlemlerinin ardından Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

JASAT ekipleri, firari hükümlü Y.Ş.’nin Ankara’da bulunduğuna dair istihbari bilgiler üzerine harekete geçti. Yapılan detaylı araştırmalar sonucunda Y.Ş.’nin oğluna ait bir dükkanda saklandığı belirlendi. Dükkanda yapılan aramada ise tünel kazıldığı ve Y.Ş.’nin burada gizlendiği tespit edildi.

Yakalanan Y.Ş., gözaltı işlemlerinin ardından Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi. 24 yıl hapis cezası bulunan Y.Ş.’nin cezasını çekmek üzere cezaevine gönderilmesi kararlaştırıldı. Firari hükümlü, cezasını çekmek üzere tekrar cezaevine gireceği için önümüzdeki yıllarda serbest kalamayacak.

Operasyonun başarılı bir şekilde sonuçlanmasında JASAT ekiplerinin titiz çalışmaları büyük rol oynadı. Toplumun huzur ve güvenliği için suçluların yakalanması ve adaletin sağlanması için gece gündüz demeden çalışan JASAT ekipleri, bu olayda da başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

Yakalanan firari hükümlünün çevresindekiler tarafından nasıl ve ne zaman dükkanda saklandığı konusunda henüz net bir bilgi verilmedi. Ancak yapılan araştırmaların ardından Y.Ş.’nin uzun süredir firari olarak yaşadığı ve kaçma planları yaptığı ortaya çıktı. Y.Ş.’nin ailesi ve yakın çevresi de operasyonun ardından şaşkın ve endişeli bir şekilde durumu değerlendirdi.

DHA tarafından yapılan habere göre, firari hükümlünün yakalanmasıyla ilgili detaylar ve yaşanan gelişmelerin cezaevi sürecinde ortaya çıkması bekleniyor. Y.Ş.’nin ceza süreciyle ilgili mahkeme kararları ve cezaevi şartları hakkında da ilerleyen günlerde daha fazla bilgi ortaya çıkması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
24 Yıl Hapis Cezasına Çarptırılan Firari Hükümlü, Oğluna Ait Dükkanın Altından Yakalandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!