G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.302,24

2028 Cumhurbaşkanlığı için CHP’de Özgür Özel hareketliliği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP içerisinde yerel seçimlerde elde ettiği başarıyla dikkat çeken isimler, 2028 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için şimdiden gözlerini dikip yorumlar yapmaya başladı. CHP Erzincan Milletvekili, tv100’de katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu. Kendisine yöneltilen “2028’de gönlünüzden geçen CHP adayı kim?” sorusuna cevap veren Sarıgül, “Özgür Özel’e dikkat edin, geliyor..” şeklinde yanıt verdi ve Özel’i işaret etti.

Sarıgül, Özel için övgü dolu sözler söylerken, siyasetin belirsiz ve değişken yapısına vurgu yaparak şunları söyledi: Siyasette beklenmedik şekilde yükselen ve birden markalaşan isimlerin olduğunu belirterek, Özgür Özel’in bilgisi, becerisi ve yıllarca CHP’de grup başkanvekilliği yapmış olmasıyla dikkat çektiğini vurguladı. Özel’in genel başkanlık için uygun bir isim olduğunu belirtti.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır da benzer şekilde, Özgür Özel’in Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde önemli bir rakip olabileceğini söylemişti. Başarır, Erdoğan’ın yerinde olsaydı Özgür Özel ile yarışmak istemeyeceğini dile getirmişti. Özel’in çalışkan, zeki ve güçlü bir hafızaya sahip olduğunu belirtmişti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise daha önceden yaptığı açıklamalarda, İmamoğlu ve Yavaş’ı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde önemli isimler olarak gördüğünü belirtmiş ve onları forvet oyuncularına benzettiğini ifade etmişti. Bu açıklamaların ardından, CHP içerisinde Özgür Özel’in adı Cumhurbaşkanlığı seçimleri için öne çıkan isimler arasına girdi.

Yerel seçimlerin ardından gözlerin 2028 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çevrildiği şu günlerde, Özgür Özel’in ismi CHP içerisinde ve kamuoyunda yoğun şekilde gündemde. Önce Ali Mahir Başarır, sonra Mustafa Sarıgül’ün Özgür Özel’i öne çıkarmasıyla, sosyal medyada da Özel’in ismi sıkça tartışılan konular arasında yerini aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
2028 Cumhurbaşkanlığı için CHP’de Özgür Özel hareketliliği

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!