G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,16
CNY4,82
GBP44,77
EURO/USD1,08
BIST9.002,34
Petrol74,93
GR. ALTIN2.976,79
BTC2.325.025,90

2024 KPSS Lisans Oturumları Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 yılında düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumlarına ait temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları, ÖSYM’nin resmi sitesinde yayınlandı. Bugün gerçekleştirilen Genel Yetenek, Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumuyla başlayan KPSS maratonu, adayların heyecanını arttırdı. Şimdi ise adaylar, cevap anahtarlarının yayımlanmasını büyük bir sabırsızlıkla bekliyorlar.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen KPSS lisans oturumuna ait soru ve cevap anahtarları, erişime açıldı. ÖSYM tarafından yapılan resmi açıklamada, 14 Temmuz tarihinde uygulanan 2024-KPSS Lisans Sınavı Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri oturumlarına ait Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarları’nın yüzde 10’unun erişime açıldığı belirtildi. Adaylar, 14 Temmuz tarihinden itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ÖSYM’nin resmi websitesi üzerinden soru kitapçıklarına ulaşabilecekler. Soru kitapçıklarının görüntüleme süresi 24 Temmuz 2024 tarihinde sona erecek.

KPSS sonuçları ise 23 Ağustos’ta açıklanacak. Adaylar, bu tarihi bekleyerek sınav sonuçlarını öğrenecekler. KPSS Lisans Sınavı’na katılan adaylar, uygulanan oturumlar hakkında merak ettikleri cevapları öğrenmek için resmi ÖSYM websitesini ziyaret edebilirler. Cevap anahtarlarına erişim sağlayarak doğru ve yanlış cevaplarını değerlendirebilecekler ve sınav sonuçlarına hazırlıklarını buna göre yapabilecekler.

Bu aşamada, adaylar için en önemli süreçlerden biri olan cevap anahtarlarının yayımlanması, sınav sürecinin tamamlanması ve sonuçların açıklanmasıyla birlikte heyecan doruk noktasına ulaşmış durumda. Adaylar, sınav performanslarını değerlendirerek gelecekleri hakkında daha net bir fikir sahibi olacaklar. KPSS Lisans Sınavı’na katılan adaylar, bu süreçteki bekleyişlerini ve meraklarını giderebilmek adına ÖSYM’nin resmi websitesini aktif olarak takip ediyorlar. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte, adayların atanma süreçleri de şekillenmeye başlayacak ve bundan sonraki kariyer adımları belirlenmiş olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
2024 KPSS Lisans Oturumları Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!