G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.144.817,26

2023 Yılının En İyi Açılışını Yapan Film Barbie’nin Rekorunu Zorlayacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023 yılının en iyi açılışını yapan film, Barbie animasyonunun rekorunu kırabileceği tahmin ediliyor. Geçtiğimiz yaz ve yılın en yüksek kazanan filmi Barbie olmuştu. Deadline’ın haberine göre, Ters Yüz 2 adlı film, 162 milyon dolarlık hasılat elde ederek Barbie’nin rekorunu geçememiş olsa da tüm zamanların en yüksek açılışını yapan ikinci animasyon filmi olabilir.

Incredibles 2, 182 milyon dolar hasılatla ilk sırada yer alırken The Super Mario Bros. Movie 146,3 milyon dolar hasılatla ikinci sırada bulunuyor. Barbie’nin rekorunu kıramasa da Ters Yüz 2’nin açılış hasılatıyla tüm zamanların en yüksek ikinci animasyon filmi olma potansiyeline sahip olduğunu belirten uzmanlar, film endüstrisinde heyecan yarattı.

Barbie animasyonunun başarısının devam edeceği ve filmin yılın en çok kazanan yapımlarından biri olmaya devam edeceği öngörüsü yapılıyor. Barbie’nin geniş izleyici kitlesi ve popülerliği, Ters Yüz 2’nin de benzer bir başarı elde etmesine yardımcı olabilir. Incredibles 2 ve The Super Mario Bros. Movie gibi önceki yılın başarılı animasyon filmlerinin ardından, Ters Yüz 2’nin de büyük bir gişe başarısı yakalayacağı umuluyor.

Barbie’nin rekorunu kıramasa da tüm zamanların en yüksek ikinci açılışını yapma başarısı gösteren Ters Yüz 2, animasyon filmi sevenler tarafından heyecanla bekleniyor. Uzmanlar, animasyon filmlerinin giderek daha fazla ilgi gördüğünü ve gişede başarılı olma potansiyellerinin yüksek olduğunu belirtiyor. Barbie’nin başarısının ardından Barbie evreninin genişleyeceği ve yeni projelerle karşımıza çıkacağı da söylentiler arasında.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
2023 Yılının En İyi Açılışını Yapan Film Barbie’nin Rekorunu Zorlayacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!