G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO38,10
CNY4,87
GBP45,83
EURO/USD1,11
BIST9.665,78
Petrol71,88
GR. ALTIN2.896,29
BTC2.181.480,01

1980’lerin MİT Raporlarında Adı Geçen Hikmet Sevcan Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hikmet Sevcan’ın Ölümü

Türkiye’nin tanınan isimlerinden Hikmet Sevcan, 81 yaşında vefat etti. Sevcan, hayatını kaybettikten sonra yarın İstanbul Ataköy’deki aile mezarlığında defnedilecek. Gaziantep-Kilis doğumlu olan Sevcan, eğitim hayatına Gaziantep Kozanlı’da İsmet Kaya İlkokulu’nda başladı ve İstanbul’da ortaokul ve lise eğitimini tamamladı. İstanbul’da Kapalıçarşı’da iş hayatına atılan Sevcan, aynı zamanda Gaziantep’e de yatırımlar yapmıştı.

1980’de düzenlenen “Babalar Toplantısı”na katılan isimler arasında geçen Sevcan, yeraltı dünyasında tanınan 15 isimden biriydi. 2016’da verdiği röportajda sabıka kaydı olmadığını söyleyen Sevcan, uyuşturucu ve benzeri suçlara karşı olduğunu vurgulamıştı. Ayrıca, Sevcan’ın bir hastanesi bulunuyordu ve mafya işlerine karışmadığını savunuyordu.

Sevcan, mafya babası olarak bilinmesine rağmen yardım isteyenlerin olduğunu belirtmişti. İstanbul’da da karşılaştığı bu durumlarda kişilere sakinleştirici olmaya çalıştığını ve yardım etmeye çalıştığını aktarmıştı. Ayrıca, mafya işlerinde isminin kullanıldığını fark ettiğini ve bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirmişti.

Hikmet Sevcan’ın ölümü, Türkiye genelinde ve Avrupa’da tanınan bir iş adamının vefatı olarak değerlendiriliyor. Cenaze törenine birçok kişinin katılması bekleniyor ve Sevcan’ın yeraltı dünyasındaki geçmişi ve iş hayatı hakkında merak edilen detaylar gündemde yer almaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1980’lerin MİT Raporlarında Adı Geçen Hikmet Sevcan Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!