G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.255.727,15

100 Yaşındaki Abdulbaki Kaya’nın 200. Bayram Sevinci!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karabey köyünde yaşayan ve 100 yaşına basan Abdulbaki Kaya, 200. Bayramını sevdikleriyle birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyor. Tarihin pek çok önemli anına tanıklık etmiş olan Kaya, Ramazan Bayramı’nı çocukları, torunları ve komşuları ile birlikte geçirmenin keyfini sürdü.

Kendisine dünyanın bir hazine olduğunu söyleyen ve kıymetli gören Abdulbaki Kaya, 200. Bayramını torunlarıyla kutladığını belirtti. Allah’a şükrederek, bu yaşa ve bu günlere ulaşmanın huzurunu yaşadığını ifade etti. Kaya, dünyanın faniliğini savunanlara karşı çıkarak, akıllı insanın dünyada çalışıp ahireti kazanması gerektiğinin altını çizdi. Dünyayı sevmenin, ahiretin eksik kalmasına yol açabileceğini vurguladı.

Abdulbaki Kaya’nın torunlarından İsa Kaya, Gaziantep’ten gelerek dedesinin 200. Bayramını kutlamak için yanında olduğunu dile getirdi. Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan diğer torunlarının da bu özel günü paylaşmak adına köye geldiğini belirtti.

Diğer bir torun olan Harun Aras da her bayramı dedesiyle birlikte geçirmeye gayret ettiklerini ve bu özel günü hep birlikte kutladıklarını söyledi. Uzun ömür ve sağlık dileklerini ileten Aras, dedesine ve diğer yaşlılara Allah’tan uzun ömürler dilediğini ifade etti.

Abdulbaki Kaya’nın 200. Bayramı köyde ve ailesiyle birlikte coşkuyla kutlandı. Torunlarının sevgisi ve dualarıyla çevrili olarak geçen bu özel gün, aile bağlarının gücünü bir kez daha ortaya koydu. 100 yaşını geride bırakan Kaya, hayatın değerini ve sevdikleriyle paylaşmanın önemini bir kez daha hatırlattı. Ailesiyle birlikte nice mutlu bayramlara ulaşmayı dileyen Kaya, sevdikleriyle beraber nice güzel anılara imza atmaya devam etmek istediğini belirtti. Yüzünden eksik olmayan tebessümüyle ve sevgi dolu sözleriyle Abdulbaki Kaya, 200. bayramını unutulmaz kılmayı başardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
100 Yaşındaki Abdulbaki Kaya’nın 200. Bayram Sevinci!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!