G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,84
CNY4,79
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,69
GR. ALTIN2.821,35
BTC1.972.399,65

Linkin Park, Dead Sara’dan Emily Armstrong’u yeni vokalist olarak tanıttı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rock müzik dünyasının önemli isimlerinden biri olan Linkin Park, uzun bir aranın ardından yeni albüm ve yeni üyelerle birlikte sahneye geri dönüyor. Grubun yeni vokalisti, Dead Sara grubundan Emily Armstrong oldu. Ayrıca, G Flip, Illenium ve One OK Rock’ın söz yazarı ve yapımcısı Colin Brittain de gruba davulcu olarak katılacak.

Grup, 7 yıl aranın ardından “From Zero” adında yeni albümlerini ve “The Emptiness Machine” adlı yeni şarkılarını hayranlarıyla paylaşacak. Özellikle “The Emptiness Machine” şarkısının, Linkin Park’ın karakteristik sesini yansıttığı belirtiliyor. Albüm, geçmişteki yaslı bir dönemi temsil eden “One More Light”tan bu yana ilk çalışma olacak.

Linkin Park’ın yeni üyeleriyle birlikte oluşturduğu kadro, Mike Shinoda, Brad Delson, Phoenix ve Joe Hahn gibi tanıdık isimlerden oluşuyor. Grup, Los Angeles, New York, Hamburg, Londra, Seul ve Bogota gibi şehirlerde arena turlarına çıkacak. Bu tur kapsamında tüm dünyada hayranlarıyla buluşacaklar.

Linkin Park hayranları, grubun yeni dönemine heyecanla hazırlanıyor. Özellikle Chester Bennington’ın ölümünden sonraki dönemde sessiz kalan grup, yeni albüm ve yeni şarkılarıyla müzikseverlerin beklentilerini karşılamayı hedefliyor. Dead Sara’dan gelen Emily Armstrong ve diğer yeni üye Colin Brittain’in katkılarıyla grup, yeni bir solukla sahne almaya hazırlanıyor.

Müzik dünyasının en sevilen ve özlenen gruplarından biri olan Linkin Park’ın, yeni dönemde de hayranlarına unutulmaz müzik deneyimleri sunacağı kesin. Özellikle yeni albüm ve yeni şarkılarıyla dikkat çekecek olan grup, rock müzik severleri bir kez daha etkilemeye hazırlanıyor. Linkin Park’ın hayranları, grupla birlikte müziğin gücünü hissetmeye devam edecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Linkin Park, Dead Sara’dan Emily Armstrong’u yeni vokalist olarak tanıttı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!