G-QXXHXL9JW0
USD34,07
EURO37,94
CNY4,82
GBP45,22
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol73,37
GR. ALTIN2.802,42
BTC2.121.231,93

Hükümet Bey 20 Eylül’de Vizyona Giriyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yönetmenliğini ve senaristliğini Fatih Yıldırım’ın üstlendiği, yapımcılığını Oktay Türkan’ın gerçekleştirdiği Hükümet Bey filmi, 20 Eylül’de sinemaseverlerle buluşuyor.

Film, her sokağında ve köşe başında tarihten izler taşıyan Şanlıurfa Halfeti’de çekilmiştir. Şanlıurfa’nın tüm renklerini yansıtan Hükümet Bey, beyaz perdede izleyicilerle buluşmayı bekliyor.

Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken bu filmde Erkan Bektaş, Arzu Yanardağ, Ayhan Taş, Metin Keçeci, Cüneyt Özen, Tuğçe Kartal, Oğuz Yağcı, Zekeriya Karakaş, Elif Nil, Cem Sultan Karabulut, İzzet Çivril, Ferda Gülsüm Kaynar, Hülya Aydın, Nilgün Atılgan, Hande Gürak Yılmaz, Selahattin Taşdöğen, Yavuz Çetin, Ferdi Akarnur ve Bülent Ergün gibi birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

Filmin Konusu

Hükümet Bey, bir yönetmenin hayali olan “Cin Başka Peri Başka” adlı korku filmini çekmek için çıktığı eğlenceli serüveni anlatıyor. Film, yönetmen ve reji ekibinin, köy yerinde yaşadığı ilginç olayları konu alıyor.

Yönetmen Mehmet, uzun zamandır hayalini kurduğu filmin çekimleri için kolları sıvar. Senaryosunu da yazdığı “Cin Başka Peri Başka” filminin çekimlerine başlamak üzere, ekip ve bütçenin kısıtlı olmasına rağmen Şanlıurfa Halfeti’ye gider. Bölgedeki Hükümet Bey ise, çekimlere katılan oyuncu Fadile’ye platonik bir aşk beslemektedir. Fadile’nin beklenmedik bir zamanda köye gelmesiyle Hükümet, ona aşkını ilan eder. Dördüncü eşi olma yolunda ilerleyen Hükümet, bu süreçte sürpriz durumlarla karşı karşıya kalır.

Künye

  • Yapım: Emircan Yapım
  • Yapımcı: Oktay Türkan
  • Yönetmen ve Senarist: Fatih Yıldırım
  • Görüntü Yönetmeni: Ferhat Özyurt

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hükümet Bey 20 Eylül’de Vizyona Giriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!