G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,65
CNY4,88
GBP44,90
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol80,79
GR. ALTIN2.913,94
BTC2.185.175,07

Diddy’nin Gölgesindeki Karanlık: Cinsel Saldırı İddiaları ve 120 Mağdurun Hikayesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sean Combs’un Cinsel Saldırı Davası İçin Duruşma Tarihi 9 Ekim

Amerikalı yapımcı ve rapçi Sean Combs, "Diddy" adıyla bilinen sanatçının cinsel saldırı ve istismara uğratıldığı iddialarıyla açılan dava 9 Ekim tarihinde görüşülecek.

Combs’un annesi Janice Small Combs, oğluna yöneltilen suçlamalar hakkında bir açıklama yaparak, onun da herkes gibi "geçmişte hatalar yaptığını" fakat "resmedildiği gibi bir canavar olmadığını" dile getirdi.

Janice Combs, "Oğlumun gerçekler için değil, yalanlardan oluşan bir anlatı için yargılandığını görmek yürek parçalayıcı" ifadelerinde bulundu. Sean Combs, cinsel saldırı ve istismar başlıklı davadan dolayı 9 Ekim’de mahkemeye çıkacak. Bu duruşmada avukatları, müvekkillerinin kefaletle serbest bırakılmasını talep edecek.

Cinsel Saldırı İddiaları Artıyor

ABD’de toplam 120 kişinin, "Diddy" adıyla bilinen Sean Combs tarafından cinsel saldırıya uğradıkları gerekçesiyle dava açması bekleniyor. Bu kişilerin avukatı Tony Buzbee, 120 kişinin 25’inin, iddia edilen cinsel istismarın yaşandığı dönemde reşit olmadıklarını belirterek, suçlamalara yönelik somut delillerin, yani fotoğraf, video ve mesajların ellerinde bulunduğunu aktardı.

Buzbee, Combs hakkında "şiddetli cinsel saldırı, tecavüz, video kayıtlarının dağıtımı ve reşit olmayanlara yönelik cinsel istismar" gibi suçlamalarda bulunulacağını ifade etti. Ayrıca, 3 binden fazla kişinin Combs’a yönelik suçlamalarla ofisine başvurduğunu ve bazı eyaletlerde 30 gün içinde çeşitli davaların açılacağını da belirtti.

Combs’un avukatlarından Erica Wolff, yaptığı açıklamada "her iddiaya yanıt veremeyeceklerini" vurguladı ve müvekkilinin tüm suçlamaları reddettiğini ekledi. Wolff, Combs’un "mahkemede masumiyetini kanıtlamaya istekli olduğunu" da sözlerine ekledi.

Şok Edici İddialar ve Suçlamalar

16 Eylül’de Combs, "seks ticareti, zorla çalıştırma, adam kaçırma, alıkoyma, kundaklama, uyuşturucu bulundurma, rüşvet ve adaleti engelleme" gibi suçlamalarla gözaltına alındı. 17 Eylül’de kamuoyuna açıklanan 14 sayfalık iddianamede, Combs’un genellikle evlerinde düzenlediği ve "Freak Offs" olarak adlandırdığı partilere katılmaya zorladığı kişiler üzerinde cinsel ilişkiye girme baskısı yaptığı belirtildi.

İddianamede yer alan bilgilere göre, ünlü rapçi, mağdurlara kariyerlerini kontrol etmekle tehdit ederek, ekonomik, psikolojik, sözlü ve fiziksel şiddet uyguladı. Aramalar sırasında Combs’un evlerinde uyuşturucu maddeler ele geçirildiği ifade edildi. Ayrıca, Combs’un tanık ve mağdurlara sessiz kalmaları veya yalancı şahitlik yapmaları için rüşvet teklif ettiği kaydedildi.

Manhattan’da federal mahkeme önüne çıkan Combs, hakkındaki tüm suçlamaları reddetti. Eğer suçlu bulunursa, en az 15 yıl, en fazla ise ömür boyu hapis cezasıyla karşılaşabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diddy’nin Gölgesindeki Karanlık: Cinsel Saldırı İddiaları ve 120 Mağdurun Hikayesi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!