G-QXXHXL9JW0
USD34,04
EURO37,96
CNY4,81
GBP45,23
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol72,81
GR. ALTIN2.801,70
BTC2.087.040,43
Hikmet Aydoğan

”Hedefimiz; Manavgat’ı Mutlu İnsanların Kenti Yapmak”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manavgat’ı mutlu insanların kenti yapacaklarını ve birlikte başaracaklarını vurgulayan CHP’nin Manavgat Belediye Başkan adayı Dr. Niyazi Nefi Kara, seçim çalışmalarına kararlılıkla devam ediyor. Dr. Kara, Antalya ve Manavgat halkının yakından tanıdığı bir isim olarak, uzun yıllar Halkın Doktoru olarak hizmet vermiş ve TBMM’de milletvekilliği yapmıştır.

Dr. Niyazi Nefi Kara’nın Vizyonu ve Projeleri

Dr. Niyazi Nefi Kara, Manavgat’ı mutlu insanların kenti yapma hedefiyle yola çıkmıştır. Bu hedef doğrultusunda ön plana çıkan projeleri arasında şunlar yer almaktadır:

Sosyal Yaşam Merkezi: Eğitimciler için sosyal bir tesis ve konaklama imkanı sunacak bir merkezin inşa edilmesi planlanmaktadır.

Manavgat Güneş Enerji Sistemleri (Man-Ges) Projesi: Belediye hizmet binalarına ve parklara kurulacak mini enerji santralleriyle elektrik ihtiyacının güneş enerjisinden karşılanması sağlanacaktır.

Gezici Tır ile Sosyal Etkinlikler: Kırsal bölgelerdeki vatandaşların sosyal etkinliklere erişimini kolaylaştırmak amacıyla gezici tır ile sinema ve tiyatro etkinlikleri düzenlenecektir.

Manavgat Otizm Merkezi: Otizmli çocukların tanı ve eğitim süreçlerini desteklemek, ailelerine psikolojik destek sağlamak için bir merkezin kurulması planlanmaktadır.

Yüksek Donanımlı Hasta Nakil Araçları: Manavgat merkezindeki hastanelere ulaşım zorluğu çeken hastaların ve acil durumlar için yeni hasta nakil araçları temin edilecektir.

Manavgat Sosyal Aktivite Merkezi: Bisiklet, tiyatro, satranç, dans ve diğer kültürel faaliyetlerin yer aldığı bir merkezin oluşturulması planlanmaktadır.

Proje Üretim Merkezi: Kadınlara, gençlere, esnafa ve sivil toplum örgütlerine ücretsiz proje eğitim ve danışmanlık hizmeti sunulacaktır.

Manavgat Çiftçi Danışma Merkezi: Çiftçilere ücretsiz danışmanlık hizmeti sunacak bir merkezin kurulması ve tarım tekniklerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

“Spor Okulları Projesi” ile her yaş grubundaki çocuklarımızın spora başlamalarını teşvik edip, çocuklarımızın ekip ruhu, dayanışma kültürü ve spor disiplini ile gelişimlerini amaçlıyoruz.

“Göç Yolu Projesi”

Manavgatımızın tarihi ve doğal güzelliklerine sahip çıkmak, dağlarımızın, yaylalarımızın, akarsularımızın güzelliklerini dünyaya tanıtmak için Göç Yolu ya da Tuz Yolu olarak bilinen güzergahı kültür ve doğa turizmine kazandıracağız.

Kariyer Destek Ofisi, Manavgat’ta turizm sektörünün ihtiyaç duyduğu “ara eleman” ve ​“kalifiye personel” açığını kapatmak için “iş güvenceli” özel bir mesleki eğitim ve uygulama programını başlatarak istihdam olanaklarını yılın 12 ayına çıkaracak imkanları artıracaktır.

“Manavgat Su Projesi”
Manavgatımızın en değerli varlıklarından biri şüphesiz “kaynak suyu”. Bu kapsamda “Manavgat Su” markası altında belediyemiz tarafından su dolum ve satış işletmesi kurarak hem suyumuzun boşa akmamasını sağlayacağız, hem de hemşehrilerimize istihdam sağlayarak önemli bir yatırıma imza atacağız.

“Yaşam Köy Projesi”
“Turizm Yaşam Köyü” adını verdiğimiz proje ile 1+0, 1+1 ve 2+1 dairelerden ve az katlı bloklardan oluşan yeni bir yaşam alanı (uydu kent) oluşturacağız.

“Markamız Manavgat” Projesi
Manavgatımızda üretilen ve buram buram kalite kokan ürünlerimizi “Markamız Manavgat” Projesi ile Türkiye’ye açıyoruz.

Manavgatlı hemşehrilerimiz özellikle ağız ve diş sağlığı ile ilgili hizmetlere erişimde sorunlar yaşamaktadır. Bu sorunun ivedilikle çözülmesi için son teknoloji ile donatılmış, alanında uzman hekimlerin ücretsiz hizmet vereceği “Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi” kuracağız.

“Manavgat Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi”

Öğrenmenin çocukluktan yaşlılığa sürekli devam eden bir süreç olduğunun bilincindeyiz. Bu amaçla tüm yaş gruplarındaki Manavgatlı hemşehrilerimizin entelektüel, akademik, kültürel ve sanatsal öğrenme süreçlerini Manavgat Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi’nde tek bir çatı altında toplayacağız.

“Manavgat-Yönet Uygulaması”
Manavgatlı hemşehrilerimiz artık yaşadığı kentin geleceğine kendisi karar verecek. “Manavgat’ı Birlikte Yönetiyoruz” sloganı ile çıktığımız bu yolda dünyanın en ilerici ve en demokratik yönetim modelini Manavgatımıza getiriyoruz.

”Hedefimiz; Manavgat’ı Mutlu İnsanların Kenti Yapmak”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!