G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,12
CNY4,86
GBP45,62
EURO/USD1,12
BIST9.891,00
Petrol74,03
GR. ALTIN2.916,49
BTC2.181.774,20

Friends Dizisinin Yıldızı Matthew Perry’nin Ölümü Hollywood’ı Sarstı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Matthew Perry’nin ölümü, “Friends” dizisindeki Chandler Bing karakteri ile tanınan oyuncunun hayranlarını ve Hollywood’u derinden üzdü. 28 Ekim’de Malibu’daki evinde ölü bulunan 54 yaşındaki Perry’nin, jakuzide boğularak ketamin etkilerinden hayatını kaybettiği belirtildi. Perry’nin kanında ketamin tespit edildi ve Los Angeles Bölgesi Tıbbi Muayene Departmanı raporunda ölümünün “kaza” olduğu açıklandı.

Matthew Perry, “Friends” dizisindeki Chandler Bing karakteri ile milyonlarca kişinin kalbinde taht kurmuştu. Oyuncunun ani ölüm haberi, sevenleri tarafından büyük bir şokla karşılandı. Perry’nin ölüm nedeni olarak ketaminin akut etkileri ve jakuzide boğulma gösterildi.

Ketamin, anksiyete ve depresyon tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Perry’nin kanında bulunması ise hayranlarını ve dostlarını derinden üzdü. Los Angeles Bölgesi Tıbbi Muayene Departmanı tarafından yapılacak olan otopsinin ardından detaylı bir rapor ve ölüm nedeni hakkında daha fazla bilgi bekleniyor.

Matthew Perry’nin ölümü, Hollywood dünyasında da büyük bir yankı uyandırdı. Oyuncunun kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde rol aldığı ve her zaman sevgiyle hatırlandığı belirtildi. Perry’nin dostları ve meslektaşları, sosyal medyada onun anısını yaşatmak için duygusal paylaşımlarda bulundular.

Matthew Perry’nin ani ve beklenmedik ölümü, hayranlarının ve sevenlerinin yüreklerini burktu. Oyuncunun arkasında birçok seveni bıraktığı ve onun unutulmayacağı vurgulandı. Perry’nin ailesi ve yakın çevresi ise bu acı kayıp karşısında derin bir üzüntü içinde olduklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Friends Dizisinin Yıldızı Matthew Perry’nin Ölümü Hollywood’ı Sarstı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!