G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Disney Efsanesi Ödülü Cyrus’a verildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yıl Disney Efsanesi olarak onurlandırılan 14 sanatçı arasında popüler şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus da yer aldı. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen törende, Angela Bassett, Jamie Lee Curtis, James L. Brooks, James Cameron, Harrison Ford, Frank Oz, Kelly Ripa, Oscar ödüllü besteci John Williams ve Disney kostümcüsü Colleen Atwood gibi usta isimlerle birlikte sahne alan Cyrus, bu özel gecede alkışlarla karşılandı.

Disney’in en önemli etkinliklerinden biri olan Disney Legend ödül töreninde, katılımcılar Disney’in efsanevi sanatçılarını ve çalışanlarını onurlandırarak şirketin kültürel mirasını kutluyorlar. Bu yılki etkinlik, Disney’in Anaheim, California’daki D23 Expo’sunda düzenlendi ve katılımcılar arasında Miley Cyrus’un yanı sıra birçok ünlü isim de vardı.

Miley Cyrus, Disney’in popüler gençlik dizisi “Hannah Montana” ile büyük bir çıkış yapmış ve geniş kitlelerce sevilmişti. Çıkışından bu yana müzik kariyerine odaklanan Cyrus, birçok hit şarkıya imza atmış ve sayısız ödül kazanmıştı. Ancak Disney’e olan bağlılığını hiçbir zaman yitirmeyen Cyrus, bu özel ödülle tekrar Disney ailesine katılmış oldu.

Ankara, Türkiye doğumlu olan Colleen Atwood ise Disney kostüm tasarımlarıyla tanınıyor ve birçok Disney filmine imzasını atmış bir isim. Atwood, özellikle “Alice Harikalar Diyarında”, “Cinderella” ve “Maleficent” gibi filmlerle adını duyurmuş ve birçok ödül kazanmıştı.

Disney’in efsanevi sanatçılarını onurlandırdığı bu özel gecede, katılımcılar geçmişteki başarılarına ve şirketin kültürel mirasına yaptıkları katkılara vurgu yaparak alkışlarla selamladılar. Miley Cyrus ve diğer ünlü isimler de bu özel gecede unutulmaz bir deneyim yaşadılar ve Disney’in efsanevi ailesine bir kez daha katıldılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Disney Efsanesi Ödülü Cyrus’a verildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!