G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,08
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.146.607,20

Tunca Beldesi’nde Silahlı Kavga: AK Partili Belediye Başkanı Ağır Yaralandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Rize ilinin Ardeşen ilçesi merkezi Atatürk Caddesi’nde saat 14.30’da meydana geldi. Tunca Beldesi’nde bir dönem AK Parti’den belediye başkanı seçilen Ahmet Naci Aytemiz ile daha önceden husumetli olduğu kişiler arasında bir iş yerinde sözlü tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar tabancalarla birbirlerine ateş etti. Çıkan çatışmada H.K.’nın ateşlediği tabancadan çıkan kurşunun isabet ettiği Ahmet Naci Aytemiz kanlar içinde yere yığıldı, ismi açıklanmayan 1 kişi de omuz bölgesinden yaralandı.

Silahlı kavgaya karışan şüpheliler olay yerinden uzaklaşırken, ihbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri Aytemiz’i ambulansla Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ameliyata alınan Aytemiz, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı ise Rize Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Polis ekipleri, olayda silah kullandığı tespit edilen 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Ayrıca olay yerinden kaçan bir kişinin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

Ardeşen Kaymakamlığı, Pazar Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında olayla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, daha önce aralarında anlaşmazlık bulunan tarafların Atatürk Caddesi üzerindeki özel bir iş yerinde çıkan tartışmanın banka önünde silahlı çatışmaya dönüştüğü belirtildi. Eski Tunca Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz’in ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldığı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ifade edildi. Pazar Cumhuriyet Başsavcılığı’nın adli soruşturma başlattığı ve şüpheli şahısların tespit edilerek bir kısmının yakalandığı bilgisine yer verildi. Bir şahsın yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tunca Beldesi’nde Silahlı Kavga: AK Partili Belediye Başkanı Ağır Yaralandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!