G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.154.716,32

Trump: Harris’e Çok Kızgınım, Berbat Bir Başkan Olurdu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyetçi ABD Başkan Adayı Donald Trump, New Jersey’de bulunan golf kulübünde basın toplantısı düzenledi. Trump, Demokrat rakibi ve mevcut ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e karşı “çok kızgın” olduğunu belirterek, “Kişisel saldırılara hakkım olduğunu düşünüyorum” dedi. Harris’in politikalarını eleştiren Trump, ona pek saygı duymadığını ve “berbat bir başkan olurdu” ifadelerini kullandı.

Trump, Harris’e yönelik eleştirilerini basın toplantısında sürdürdü. Demokrat rakibinin ekonomiyi bozduğunu, sınır güvenliğini tehlikeye attığını ve dünyaya zarar verdiğini belirterek, politikalarının ABD ve dünya için “çok yıkıcı” olduğunu savundu. Trump, Harris’in dokunduğu her şeyi mahvettiğini ve seçilmesi durumunda mali durumun ve ülkenin asla düzelmeyeceğini söyledi.

Trump ayrıca, Harris’in politikalarını “tuhaf” bulduğunu ve zekasına saygı duymadığını belirtti. Harris’in başkan olmaması gerektiğini vurgulayan Trump, Cumhuriyetçilerin kendisini ve Başkan Yardımcısı Adayı JD Vance’i “tuhaf” olarak nitelemesine de tepki gösterdi. Trump, kişisel saldırılara odaklanmadığını ve sakin bir kampanya yürüttüğünü savundu.

Basın toplantısında Trump, pahalılık ve enflasyon konularına da değindi. Ürünlerle dolu bir masada hazır kahve, kahvaltılık gevrekler ve hamur işleri gibi market ürünlerini göstererek, temel gıda maddelerinin fiyatlarının sürekli arttığını söyledi. Biden ve Harris yönetimini bu durumdan sorumlu tutan Trump, Harris’in önerdiği “komünist fiyat kontrolleri”nin işe yaramadığını iddia etti.

Trump’ın bu açıklamaları İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından aktarıldı. Trump’ın Harris’e ve Demokrat politikalara yönelik sert eleştirileri ve pahalılık konusundaki endişeleri, seçim atmosferindeki gerilimi arttırmaya devam ediyor. Trump’ın açıklamaları, seçmenler üzerinde nasıl bir etki yaratacak merak konusu olmaya devam ediyor. Trump’ın ve Harris’in seçim kampanyaları, ABD’nin siyasi gündemini belirlemeye devam edecek gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trump: Harris’e Çok Kızgınım, Berbat Bir Başkan Olurdu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!