G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,53
CNY4,84
GBP44,99
EURO/USD1,09
BIST9.128,49
Petrol77,53
GR. ALTIN2.876,14
BTC2.097.288,90

Regl Açıklamasıyla Sosyal Medyada Tartışma Yaratan Hafsanur Sancaktutan: “Erkeklere Ped Aldırıyorum!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hafsanur Sancaktutan’dan Cesur Açıklamalar

Güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan, meslektaşı Kubilay Aka ile yaşadığı ilişki üzerine Marie Claire dergisine samimi açıklamalarda bulundu. Genç sanatçı, regl dönemiyle ilgili yaptığı cesur açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

24 yaşındaki Sancaktutan, "Kadın demek, ilerlemek demek. Bunun altını her gün çizmemiz gereken bir ülkede yaşıyoruz. Gerçekten çığlık çığlığa bağırmamız lazım" ifadelerini kullanarak, kadınların haklarına duyduğu vurguya dikkat çekti.

Sancaktutan, sette regl olduğu zaman erkeklerle bu durumu açıkça paylaştığını belirtti. "Sette regl olursam, erkeklere de bilerek ‘Regl oldum’ diyorum. Mümkünse bir erkekten ağrı kesici istiyorum, ped aldırıyorum. Çünkü bu normal. Anladılar" şeklinde konuşan oyuncu, regl dönemini doğal bir süreç olarak tanımladı.

Hafsanur Sancaktutan’ın açıklamaları, sosyal medyada farklı tepkilerle karşılandı. Bazı kullanıcılar, "Göze sokmaya gerek yok" derken, diğerleri "Çok doğal söylenebilir" yorumlarında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci de benzer bir konuda dikkat çekici sözler sarf etmişti. Düvenci, "Şirket çalışanı erkekler çekmecesinde ped bulundursun. Çünkü bazen istemediğimiz bir gün regl olabiliyoruz. Kadın arkadaşın ‘Ya ped var mı?’ diye sana sorabilsin. Sen de çekmecenden çıkar ver. İşte o zaman hayat değişecek ve ezber bozacak" şeklindeki önerisiyle dikkat çekmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Regl Açıklamasıyla Sosyal Medyada Tartışma Yaratan Hafsanur Sancaktutan: “Erkeklere Ped Aldırıyorum!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!