G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Paris’te Çatı Katında Korkunç Yangın: Tüpler Patladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paris’in 13. bölgesinde Ivry Caddesi ve Massena Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan 10 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın korku dolu anlara neden oldu. Ulusal basında yer alan haberlere göre, yerel saatle 16.45 civarında başlayan yangına müdahale etmek için çok sayıda itfaiye görevlisi bölgeye sevk edildi ve binanın etrafında güvenlik önlemleri alındı. Le Figaro’ya göre, yangın, şantiye faaliyetleri yürütüldüğü sırada meydana geldi.

Yangın sırasında en az iki gaz tüpünün patladığı bildirilirken olayda, biri şantiye işçisi biri itfaiye görevlisi olmak üzere toplamda 2 kişi yaralandı. Paris 13. Bölge Belediye Başkanı Jerome Coumet, yerel saatle 19.00 civarında yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Ancak yangın nedeniyle T3a tramvay hattının Porte de Charenton ve Porte d’Italie durakları arasında ulaşım aksadı ve Porte d’Ivry metro istasyonu da kapatıldı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre, binanın çatısından yükselen dumanlar ve yaşanan patlama anları gözler önüne serildi. Yangın, Ivry Caddesi ve Massena Bulvarı’nın kesiştiği noktadaki 10 katlı binanın çatı katında şantiye faaliyetleri sırasında meydana geldi. 10 katlı binanın çatı katında çıkan yangın, tüplerin patlaması sonucu korkunç görüntülere sebep oldu.

Paris’in 13. bölgesinde yaşanan bu olay, şehrin halkında korku ve endişeye neden oldu. Bölgeye çok sayıda itfaiye görevlisi sevk edilirken, yangın esnasında en az 2 kişi yaralandı. Yangın nedeniyle metro ve tramvay ulaşımında aksamalar yaşanırken, yetkililer olayı kontrol altına almak için yoğun çaba sarf etti.

Paris’in bu önemli bölgesinde meydana gelen yangın, çevredeki insanlar tarafından endişeyle izlendi. Ivry Caddesi ve Massena Bulvarı’nın kesiştiği noktadaki 10 katlı binanın çatı katında çıkan yangın, tüplerin patlaması ile birlikte olayın daha da vahim boyutlara ulaşmasına neden oldu. Yetkililer, olayın sebebini araştırırken, bölgedeki güvenlik önlemlerini artırdılar ve yangının kontrol altına alınması için çalışmalarına devam ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Paris’te Çatı Katında Korkunç Yangın: Tüpler Patladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!