G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,85
CNY4,80
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,83
GR. ALTIN2.821,42
BTC1.981.130,74

Mauro Icardi, Galatasaray’a İmza Atmasının İkinci Yılında Duygularını Paylaştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mauro Icardi, Galatasaray’a imzasını attığı ikinci yıl şerefine özel bir paylaşım yaptı. Arjantinli yıldız, Instagram hesabından paylaştığı mesajda, “İki yıl önce yeni bir maceraya başladık. Zorluklarla dolu bu yolculukta, başarıya giden yolda bize destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Icardi, Galatasaray’a transfer olduğu günden bu yana geçen süre boyunca takımın ve bireysel olarak kendisinin geliştiğine dikkat çekti. Bu süre zarfında elde edilen başarıların, taraftarların desteği olmadan mümkün olamayacağını vurguladı. Taraftarların teşvikleri ve destekleri sayesinde başarılı bir performans sergilediklerini ifade etti.

Geleceğin belirsiz olduğunu ancak taraftarların desteğiyle karşılarına çıkacak her zorluğun üstesinden gelebileceklerine inandığını belirten Icardi, Galatasaray camiasına olan bağlılığından ve tüm çabalarından dolayı teşekkürlerini iletti. İki yıldır “Aslanlar”ın bir parçası olarak Galatasaray ailesinin bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu ve bu gururu dünyanın dört bir yanında temsil edeceğini ifade etti. Bu sayede, küçük ve büyük taraftarların Türkiye’nin en iyi takımıyla gurur duyacaklarını belirtti.

Mauro Icardi, Galatasaray’a transfer olduğu günü hatırlatarak, o günden bu yana takımın başarısı için verilen emeklerin, taraftarların destekleriyle daha anlamlı hale geldiğini dile getirdi. Takımın birlikte gösterdiği çabaların paylaşıldıkça daha da büyüdüğünü ve bu süreçte Galatasaray’ın kendisine çok şey kattığını ifade etti. Gelecek için belirsizlikler olsa da, taraftarların desteğiyle her zorluğun üstesinden gelebileceklerine inandığını vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mauro Icardi, Galatasaray’a İmza Atmasının İkinci Yılında Duygularını Paylaştı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!