G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,55
CNY4,84
GBP44,93
EURO/USD1,09
BIST9.136,61
Petrol77,64
GR. ALTIN2.878,68
BTC2.084.757,71

Mahalledeki Kavga Anları Güvenlik Kamerasına Yansıdı: Soyunma ve Sopalarla İki Taraf Birbirine Girdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziosmanpaşa ve Sultangazi’de Kavga Anları Kamerya Yansıdı

Geçtiğimiz günlerde Gaziosmanpaşa ve Sultangazi’de yaşanan kavgalar, cep telefonlarıyla kaydedildi. İki farklı olayda, taraflar arasında çıkan gerginlikler kısa sürede kargaşaya dönüştü.

İlk olay Gaziosmanpaşa Yeni Mahalle’de meydana geldi. Burada dükkan sahipleriyle bir grup vatandaş arasında bir tartışma ortaya çıktı. Başlangıçta sözlü olarak devam eden gerginlik, kısa bir süre içinde yumruklu ve tekmeli bir kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşların kavgayı ayırma girişimleri dikkat çekerken, sokakta bulunan bir köpeğin kavga eden gruba yaklaşmaya çalışması da görüntülendi. Kavgayı ayırmak isteyen bir kişinin dükkân sahipleriyle tartışan şahsa tokat atması sonucu çatışma yeniden alevlendi. Sonunda, çevredeki vatandaşların müdahaleleriyle kavga güçlükle sona erdi.

Sopalı ve Dubalı Kavga Sultangazi’de

Sultangazi’de ise olaylar gece saatlerinde İsmetpaşa Mahallesi’nde gerçekleşti. Cadde üzerinde iki grup arasında başlayan bir tartışma, kısa süre içinde zorlu bir kavga haline dönüştü. Taraflar, sopalar, dubalar ve şişelerle birbirlerine saldırdı. Çevredeki insanlar kavgayı ayırmak için araya girmeye çalışsalar da müdahale etmekte başarılı olamadılar. Olay yerine çağrılan polis ekipleri, geldiğinde kavgayı kontrol altına alarak grubu ayırmayı başardı. Bu olay da çevredeki bir birey tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Her iki olay da, yaşanan gerginliğin ve sokak güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mahalledeki Kavga Anları Güvenlik Kamerasına Yansıdı: Soyunma ve Sopalarla İki Taraf Birbirine Girdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!