G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,08
CNY4,81
GBP44,54
EURO/USD1,08
BIST8.654,39
Petrol74,24
GR. ALTIN2.994,33
BTC2.326.583,14

Jennifer Lawrence İkinci Çocuğunu Bekliyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2019 yılında sanat galerisi yöneticisi olan Cooke Maroney ile hayatını birleştiren Oscar ödüllü ünlü oyuncu Jennifer Lawrence, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor.

Jennifer Lawrence ve Cooke Maroney, 2018 yılında başlayan ilişkilerini 2019 yılında özel bir törenle taçlandırarak evlenmişti. Düğün, çiftin yakın arkadaşları ve aile üyelerinin katılımıyla gerçekleşmişti.

İKİNCİ ÇOCUK MÜJDESİ

Mutlu bir evlilik sürdüren Jennifer Lawrence ve Cooke Maroney çiftinden heyecan verici bir haber geldi. Ünlü oyuncunun ikinci çocuğunu beklediği öğrenildi. Önceki çocuğunu 2022 yılında kucağına alan Jennifer Lawrence, anneliğin keyfini bir kez daha yaşayacak.

ÖZEL HAYATINI KORUMA KARARI

“X-Men” ve “Açlık Oyunları” gibi serilerdeki etkileyici performansıyla tanınan Jennifer Lawrence, özel hayatını gözlerden uzak tutmayı tercih ediyor. İlk çocuğunun doğumunun ardından “Çocuğumun özel hayatını koruyacağım.” diyen oyuncu, bu tutumunu ikinci bebeği için de sürdürecek gibi görünüyor.

2013 yılında “Umut Işığım” (Silver Linings Playbook) filmindeki rolüyle ‘En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan Lawrence, hamilelik iddialarını Vogue dergisine doğrulayarak hayranlarını sevindirip müjdeli haberi paylaştı. Jennifer Lawrence ve Cooke Maroney çifti, bebeklerinin doğumuyla ilgili henüz detay vermemiş olsalar da, ikinci çocuklarını heyecanla karşılamaya hazırlanıyor. Çiftin sevenleri ise bu mutlu haberi büyük bir sevinçle karşıladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Jennifer Lawrence İkinci Çocuğunu Bekliyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!