G-QXXHXL9JW0
USD34,28
EURO37,70
CNY4,86
GBP44,93
EURO/USD1,10
BIST9.061,31
Petrol79,37
GR. ALTIN2.911,15
BTC2.146.664,74

İznik Gölünde Dramatik Kaza: Genç Kız Jet Ski Kazasında Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın İznik Gölü’nde serinlemek için gelen Kübra Özdemir, erkek arkadaşıyla birlikte jet ski ile tur atarken denge kaybederek suya düştü. Erkek arkadaşı durup geriye baktığında Özdemir’i suyun üzerinde göremedi. İhbar üzerine cankurtaran ve arama kurtarma ekipleri seferber oldu. Ekipler, Özdemir’i bulmak için arama çalışmalarına başladı ve genç kızı sudan çıkararak hastaneye kaldırdı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Özdemir kurtarılamadı.

Kübra Özdemir’in sosyal medya paylaşımları ise yürekleri dağladı. Bir hafta önce göl kenarında çektiği video ve paylaştığı şarkı, sevenlerini hüzünlendirdi. Özdemir’in ölümü, genç kızın yakın çevresinde derin üzüntüye neden oldu.

Özdemir’in ani ölümü, benzer kazaların önlenmesi için de dikkat çekici bir olay oldu. Su sporları yaparken alınması gereken önlemler ve jet ski gibi araçların nasıl kullanılması gerektiği konusunda vatandaşlara uyarılar yapıldı.

İznik Gölü’nde yaşanan bu acı olay, suyun derinliklerinde kaybolan genç bir hayatın hüzünlü hikayesini gün yüzüne çıkardı. Özdemir’in ailesi, arkadaşları ve sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Kazanın detayları ve nedenleri ise henüz araştırılmaya devam ediyor.

Özdemir’in ardında bıraktığı sosyal medya paylaşımları, genç kızın neşeli ve enerjik bir kişiliğe sahip olduğunu gösterdi. Ancak bu neşeli yaşamının, su sporları sırasında yaşanan kaza sonucu maalesef sona erdiği görüldü. Özdemir’in ailesi ve sevenlerinin bu acı kaybı unutmakta zorlanacakları ise kesin.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İznik Gölünde Dramatik Kaza: Genç Kız Jet Ski Kazasında Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!