G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

İtalya’da Bebek Cinayeti Şoku!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalya’nın Traversetolo kentinde yaşanan olay, 22 yaşındaki Chiara Petrolini isimli genç kızın bahçesinde gömülü iki yeni doğmuş bebeğin cesedinin bulunmasıyla başladı. Chiara, bebeği gömdükten sonra ailesiyle birlikte New York’a tatile giderken, olayın ortaya çıkması ise büyükannesinin köpeğinin cesedi bulmasıyla gerçekleşti. Chiara’nın bahçesinden çıkan ölü bebek sayısı 2’ye yükselirken, DNA testleri sonucunda Chiara’nın bir bebek annesi olduğu tespit edildi.

Soruşturma sonucunda Chiara’nın 7 Ağustos’ta kendi başına doğum yaptığı, çocuğu öldürüp gömdükten sonra ailesiyle birlikte New York’a gittiği belirlendi. İkinci bebeğin cesedine dair araştırmalar devam ederken, cesedin bir süredir gömülü olduğu belirtildi. Chiara’nın hamileliğini gizlemek için kendini aç bıraktığı ve eski erkek arkadaşının hamileliğinden haberi olmadığı ortaya çıktı. Savcı Alfonso D’Avino, Chiara’nın ailesinin ve eski erkek arkadaşının olaya dahil olmadığını belirtirken, Traversetolo Belediye Başkanı Simone Dall’Orto ise olayı büyük şaşkınlıkla karşıladıklarını dile getirdi.

Yaşanan bu olay, Traversetolo kentinde tanınan, ekonomik sıkıntıları olmayan varlıklı bir ailenin adının karışmasıyla büyük yankı uyandırdı. Chiara’nın 22 yaşında olması ve böyle bir suça karışması ise çevredekileri şaşkına çevirdi. Olayın açığa çıkmasıyla birlikte halk arasında şaşkınlık ve üzüntü hakim oldu. Bebeklerin cesetlerinin bulunması ve ardından yapılan soruşturmalar, Chiara’nın hayatında dönüm noktası olacak gibi duruyor. Gelişmeler ve detaylar, yerel ve ulusal basında geniş bir şekilde ele alınmaya devam ediyor. Bu trajik olay, Traversetolo kentinde uzun süre konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İtalya’da Bebek Cinayeti Şoku!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!