G-QXXHXL9JW0
USD34,04
EURO37,96
CNY4,81
GBP45,23
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol72,81
GR. ALTIN2.801,70
BTC2.087.040,43

İsrail’in Gazze Katliamında Can Kaybı 41 Bin 226’yı Geçti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’in 346 gündür devam eden saldırılarının hedefi olan Gazze’de can kaybı alarm verici bir şekilde artmaya devam ediyor. İsrail ordusunun hedef gözetmeksizin gerçekleştirdiği saldırılar nedeniyle sivillerin yaşamını yitirdiği ve yaralandığı bildiriliyor. Gazze Şeridi’nde son 24 saat içerisinde gerçekleştirilen 3 katliamda 20 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 76 Filistinlinin ise yaralandığı belirtiliyor.

7 Ekim 2023 tarihinden bu yana devam eden saldırılar sonucunda Gazze Şeridi’nde 41 bin 226 kişinin hayatını kaybettiği, 95 bin 413 kişinin ise yaralandığı açıklanmıştır. Bu kayıplara rağmen hala enkaz altında ve yol kenarlarında ölülerin bulunduğu ancak sağlık ekipleri ve sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşmasının İsrail güçleri tarafından engellendiği vurgulanmıştır.

Gazze’de devam eden bu acı tablo tüm dünyada endişe ve tepkiyle karşılanmaktadır. İsrail’in saldırılarını sürdürdüğü Gazze’de yaşanan insanlık dramı uluslararası kamuoyunun da dikkatini çekmiş durumdadır. Bölgede akıl almaz bir acı ve yıkım yaşanırken, uluslararası toplumdan da bu duruma karşı ses yükseltilmesi ve acil önlemler alınması talep edilmektedir.

Gazze’deki bu insanlık dramı karşısında sessiz kalmak, bu acıya ortak olmak anlamına gelebilir. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının durdurulması ve bölgedeki sivillere insani yardımın ulaştırılması için uluslararası toplumun harekete geçmesi gerekmektedir. Bu acı tablonun sona erdirilmesi, barış ve istikrarın yeniden tesis edilmesi için gerekli adımların atılması hayati önem taşımaktadır.

Anadolu Ajansı’nın aktardığı bilgilere göre, Gazze’de yaşanan bu trajedinin son bulması ve bölgedeki insanlara yardım elinin uzatılması için uluslararası toplumun acil şekilde harekete geçmesi gerekmektedir. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının sonlandırılması ve bölgeye insani yardımların ulaştırılması için herkesin sorumluluk alması gerekmektedir. Bu trajedinin sona erdirilmesi ve bölgeye barışın getirilmesi için tüm dünya insanlarına büyük görevler düşmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail’in Gazze Katliamında Can Kaybı 41 Bin 226’yı Geçti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!