G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.161.037,61

İsrail Ordusu Kanlı Saldırılarda 35 Filistinliyi Öldürdü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail ordusu, Gazze’nin farklı bölgelerine düzenlediği hava saldırıları sonucunda 35 Filistinli’nin hayatını kaybettiği ve birçok kişinin ağır yaralandığı kanlı saldırılar gerçekleştirdi. Filistin toprakları ise 311 gündür İsrail ordusunun ablukası altında bulunmaktadır. İsrail ordusu, sivillere insanlık dışı işkenceler yaparak zulmü artırmıştır. Her gün yeni saldırılar düzenleyen İsrail askerleri, yersiz yurtsuz kalan Filistinlilere okullar ve camilerde saldırmaktadır.

Gazze’nin kuzeyi, orta kesimi ve güneyine yapılan hava saldırılarında masum siviller hedef alınmıştır. Özellikle Gazze’nin güneyinde bulunan Han Yunus kentinde 24 Filistinli İsrail ordusunun saldırılarında hayatını kaybetmiştir.

Bu kanlı saldırılar, İsrail ordusunun Filistin topraklarına karşı yürüttüğü saldırgan politikaların bir sonucudur. Abluka altındaki Gazze, sürekli saldırı tehdidi altında bulunmaktadır. Filistinliler, günlük hayatlarını normale döndürme çabasındayken sürekli saldırılarla karşı karşıya kalmaktadır.

İsrail ordusunun gerçekleştirdiği bu hava saldırıları uluslararası arenada da ciddi endişelere neden olmuştur. Birçok ülke ve insan hakları örgütü, İsrail’in Filistinlilere karşı uyguladığı zulmü kınamış ve barışçıl çözümlere vurgu yapmıştır. Ancak İsrail’in saldırgan politikalarını durdurması ve sivillere karşı işlenen suçları durdurmaya yönelik adımlar atması gerekmektedir.

Filistin topraklarında yaşanan bu kanlı olaylar, bölgedeki tansiyonu daha da artırmış ve barışa ulaşma umutlarını zayıflatmıştır. Uluslararası toplumun, Filistinlilerin hak ve hukukunu koruma konusunda daha etkili adımlar atması gerekmektedir. Aksi takdirde, bölgedeki çatışmaların ve acıların devam etmesi kaçınılmaz olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail Ordusu Kanlı Saldırılarda 35 Filistinliyi Öldürdü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!