G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,10
CNY4,85
GBP45,76
EURO/USD1,12
BIST10.048,99
Petrol74,53
GR. ALTIN2.894,78
BTC2.150.843,74

İsrail Beyrut’u Vurdu: 6 Ölü, 15 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail ordusu, Lübnan’ın başkenti Beyrut’un güneyine hava saldırısı düzenledi. Lübnan Sağlık Bakanlığı’nın açıklamasına göre saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), saldırıların devam edeceğini duyurdu. Beyrut’a yapılan saldırıyla ilgili detaylar daha sonra açıklanacak.

Lübnanlı güvenlik kaynakları, İsrail ordusunun Beyrut’un güneyindeki Ghobeiry bölgesinde bulunan 6 katlı bir binayı hedef aldığını belirtti. Bu saldırıda Hizbullah’ın bir komutanı olan İbrahim Kubeysi’nin öldürüldüğü iddia edildi. Saldırının ardından Lübnan Sağlık Bakanlığı, ölen ve yaralananlarla ilgili bilgi verdi. İsrail ordusu, saldırılarına devam ederken, Lübnan’da gerilim artmaya devam ediyor.

İsrail Savunma Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, saldırıların devam edeceği belirtildi. Bu saldırının hedefinde Hizbullah’ın lider kadrosundan biri olan İbrahim Kubeysi’nin olduğu iddia edildi. Saldırı sonucunda 6 kişinin hayatını kaybettiği ve 15 kişinin yaralandığı bilgisi paylaşıldı. Lübnan’ın başkenti Beyrut’a yapılan bu hava saldırısı, bölgede tansiyonu yükseltirken, uluslararası toplumdan da tepkiler yükselmeye başladı.

Saldırıyla ilgili olarak İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından açıklama gelirken, Lübnan Sağlık Bakanlığı da resmi açıklamasını yaptı. Lübnan’da yaşanan bu saldırılar, bölgedeki gerilimi arttırırken, uluslararası ilişkiler de gerginleşmeye devam ediyor. Beyrut’un güneyine yapılan hava saldırısında 6 kişi hayatını kaybederken, 15 kişi yaralandı. Lübnan Sağlık Bakanlığı, saldırıda ölen ve yaralananlarla ilgili bilgi verirken, İsrail ordusu saldırıların devam edeceğini açıkladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA) Abdullah Paçal, Editör.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail Beyrut’u Vurdu: 6 Ölü, 15 Yaralı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!