G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,05
CNY4,81
GBP44,57
EURO/USD1,08
BIST8.654,39
Petrol74,09
GR. ALTIN2.996,27
BTC2.316.895,85

Gülse Birsel’in Vural Çelik Hakkındaki Paylaşımına Aileden Sert Yanıt!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, hayatını kaybeden meslektaşı Vural Çelik hakkında yaptığı açıklamalar sonrası, Çelik’in ailesinden yanıt aldı.

Gülse Birsel’in Duygusal Paylaşımı

51 yaşında hayatını kaybeden Vural Çelik için Instagram üzerinden duygusal bir mesaj paylaşan Gülse Birsel, şu ifadeleri kullandı:
“Vural’a vedam; birkaç yıldır cenazelere gidemiyorum. (Çözmem gereken bir anksiyete.) Cenazeler, dini tören bölümünü ayrı tutarsak vefat edeni yad etmek, veda etmek için vardır. Ben bunu yazarak yapacağım.”

Birsel, Çelik’in “Avrupa Yakası” dizisinin ikinci sezonuna bir bölümlük Kubilay karakteri için geldiğini ve performansının ardından yapımcıya her bölümde yer almak istediğini aktardığını belirtti. “Çok tatlı bir performans gösterdi,” diyen Birsel, Çelik’in samimi ve eğlenceli kişiliğini de gözler önüne serdi.

Aileden Gelen Cevap

Vural Çelik’in kız kardeşi Kadriye Çelik, ailesi adına yaptığı yazılı açıklamada, Gülse Birsel’in açıklamalarına yanıt verdi. Kadriye Çelik, “Kamuoyunun dikkatine, hayatımızın en zor dönemlerinden birini yaşıyoruz. Çok sevgili ağabeyim Vural Çelik aramızdan ayrıldı ve derin bir acı bıraktı,” dedi.

Açıklamasında, “Ağabeyim insanları mutlu etmeyi ve onları güldürmeyi çok seven biriydi. Onuruyla yaşadı ve onuruyla aramızdan ayrıldı,” ifadelerine de yer verildi. Çelik, Gülse Birsel’in ağabeyi hakkında yaptığı yorumların “haddini aşan” bir davranış olduğunu belirtilerek, Gülse Birsel’in mezarına gelip helallik istemesini tavsiye etti.

Bu olay, sosyal medya üzerinde yoğun bir şekilde konuşulmaya başlandı. Gülse Birsel, yaptığı açıklamalar sonrasında eleştiri oklarının hedefi oldu ve paylaşımını kısa bir süre içerisinde sildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gülse Birsel’in Vural Çelik Hakkındaki Paylaşımına Aileden Sert Yanıt!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!