G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,13
CNY4,84
GBP45,50
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,77
GR. ALTIN2.847,36
BTC2.169.630,32

Gazze’de İsrail Saldırıları: En Az 11 Filistinli Öldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’in Gazze’ye yönelik düzenlediği saldırılarda en az 11 Filistinlinin öldüğü bildirildi. İsrail’in gece boyunca gerçekleşen saldırılarında, Gazze’nin farklı bölgelerinde bir dizi saldırı gerçekleştirdiği kaydedildi. Örneğin, Gazze’nin Ez-Zevayide kasabasında yerinden edilmiş Filistinlilerin çadırlarına saldıran İsrail savaş uçaklarının en az 10 kişiyi öldürdüğü ve birçok kişiyi yaraladığı bildirildi. Gazze’nin kuzeyindeki Şeyh Rıdvan Mahallesi’nde gerçekleşen diğer bir saldırıda ise bir ev hedef alındı ve saldırı sonucunda 1 kişi öldü, birçok kişi yaralandı. Güneydeki Han Yunus kentinde bulunan Hamed bölgesinde de yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarına ateş açıldı ve Avrupa Hastanesi yakınlarında bir eve bomba atıldı. Her iki saldırıda da yaralılar olduğu belirtildi.

İsrail’in saldırıları devam ediyor ve Filistinlilerin mülteci kamplarına yönelik saldırıları artarak devam ediyor. Gazze’de yaşanan bu son saldırıda en az 11 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. İsrail, Gazze’ye yönelik saldırılarını gece boyunca sürdürdü ve birçok aileyi olumsuz etkileyen bir dizi saldırı gerçekleştirdi. Gazze’deki saldırılarda en az 10 kişinin yaşamını yitirdiği ve birçok kişinin de yaralandığı belirtildi. Şeyh Rıdvan Mahallesi’nde gerçekleşen saldırıda bir evin hedef alınması sonucunda 1 kişinin hayatını kaybettiği ve birçok kişinin yaralandığı bilgisi verildi. Han Yunus kentinde ise Hamed bölgesinde yerinden edilen Filistinlilere yönelik atılan ateşte birçok kişinin zarar gördüğü ve Avrupa Hastanesi yakınlarında bir evin bombalandığı ifade edildi.

İsrail, Filistinlilerin yaşadığı bölgelere düzenlediği saldırılarda masum insanların hayatını kaybetmesine yol açan olaylara devam ediyor. Gazze’deki son saldırıda en az 11 Filistinlinin yaşamını yitirdiği ve birçok kişinin yaralandığı aktarıldı. İsrail, gece boyunca Gazze’nin çeşitli bölgelerine saldırılar düzenledi ve birçok aileyi etkileyen bir dizi saldırı gerçekleştirdi. Şehirde yaşayan insanlar, sürekli olarak saldırılar altında olduklarını ve yaşam alanlarının sürekli tehlike altında olduğunu ifade ettiler. Gazze’deki son saldırıların ardından, bölgedeki insanlar doyumsuz bir acı ve hüzne boğuldu ve bir an önce barışın sağlanmasını umut ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gazze’de İsrail Saldırıları: En Az 11 Filistinli Öldü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!