G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,86
CNY0,000000
GBP44,91
EURO/USD1,11
BIST9.653,14
Petrol72,14
GR. ALTIN2.821,43
BTC1.997.824,49

Galler Teknik Direktörü Bellamy, Türkiye İle 0-0 Berabere Kaldı – İlk Maç Değerlendirmesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ilk maçında Galler ile Cardiff City Stadı’nda karşılaştı ve 0-0 berabere kaldı. Galler’in teknik direktörü Craig Bellamy, karşılaşmanın ardından yapılan basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Bellamy, oyuncularının mükemmel bir performans sergilediğini belirterek sahada ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını ifade etti. Takımının geleceği için umutlu olduğunu dile getiren Bellamy, Türkiye’nin güçlü ve zayıf yönlerini analiz ederek oyuncularına aktardıklarını ve önümüzdeki maçlar için düzeltme gereken bazı noktalar olduğunu söyledi.

Craig Bellamy, Galler’in Türkiye ile oynadığı maçın zorlu geçeceğini ön gördüklerini ifade etti. Türkiye’nin güçlü bir rakip olduğunu vurgulayan Bellamy, Montella’nın takımını oynamakta mükemmel olduğunu belirtti. Bellamy ayrıca maçta sakatlanan forvet oyuncusu Moore hakkında bilgi alamadığını ve umarım gelecek maçları kazanacaklarını dile getirdi. Bellamy, Galler’in geleceği için umutlu olduğunu ve bugünün iyi bir başlangıç olduğunu dile getirdi.

Galler Teknik Direktörü, takımının kısa bir sürede çok iyi bir performans sergilediğini ve hazırlıkların sahaya yansıdığını belirtti. Oyuncularının kendisine güven verdiğini belirten Bellamy, her şeyin plana uygun gitmeyebileceğini ve sahada her türlü senaryoya hazır olduklarını ifade etti. Bellamy, Türkiye’nin maçlarını analiz ederek takımına önemli bilgiler aktardığını ve bu sayede oyuncularını doğru şekilde hazırladığını belirtti. Geleceğe umutlu baktıklarını ve önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanacaklarını vurguladı.

Galler’in teknik direktörü Craig Bellamy, Galler ile oynanan maçın zorlu geçeceğini bildiklerini ve takımın kısa süre içerisinde iyi bir performans sergilediğini ifade etti. Bellamy, Türkiye’nin güçlü bir rakip olduğunu ve Montella’nın takımının etkili bir oyun sergilediğini belirtti. Bellamy ayrıca sakatlanan forvet oyuncusu hakkında bilgi veremediğini ve takımının geleceği için umutlu olduğunu dile getirdi. Maç analizlerinin takımı doğru şekilde hazırlamalarında çok önemli olduğunu belirten Bellamy, oyuncularının performansından memnun olduğunu ve gelecek maçlara daha iyi hazırlanacaklarını vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galler Teknik Direktörü Bellamy, Türkiye İle 0-0 Berabere Kaldı – İlk Maç Değerlendirmesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!