G-QXXHXL9JW0
USD34,00
EURO38,05
CNY4,81
GBP45,26
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,83
GR. ALTIN2.827,59
BTC2.149.708,90

Galatasaraylı Aile Fatih Terim ile Aynı Gün Doğan Bebeğe Umut Halil Icardi İsmi Koydu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ali ve Zehra Ay çifti, Mersin’de yaşamakta olup Galatasaray sevgisiyle tanınmaktadır. Çiftin, aynı gün Fatih Terim’in doğum günüyle doğan bebeğine ‘Umut Halil Icardi’ ismini vermiştir. Baba Ali Ay, çocuğuna ‘Icardi’ ismini Galatasaray sevdalısı olması nedeniyle tercih ettiklerini belirtmiştir ve umut etmiştir ki oğulları Icardi gibi bir futbol yıldızı olur.

Ali ve Zehra Ay çiftinin Galatasaray sevgisi, isim seçerken de kendini göstermiştir. Çiftin yeni doğan bebeği, Galatasaray efsanesi Fatih Terim’in doğum gününü paylaşmaktadır. Bu nedenle çift, bebeğe Arjantinli futbol yıldızı Mauro Icardi’ye ithafen ‘Umut Halil Icardi’ adını vermiştir. Baba Ali Ay, bebeğinin kimlik kartında bu ismi resmileştirmiştir ve aile, bebeğiyle birlikte RAMS Park’ta Galatasaray maçını izleyip Icardi ile tanışmayı ummaktadır.

Ali Ay, oğlunun Fatih Terim ile aynı günde doğmasının ailede sevinçle karşılandığını ifade etmiştir. Oğluna ‘Icardi’ ismini vermesi ile çevreden şaşırtıcı tepkiler aldığını dile getiren Ay, oğlunu ‘Icardi’ olarak isimlendirmesinin sebebini açıklamıştır. Aile olarak Galatasaray maçlarını birlikte izleyen Ay, çocuğunun Galatasaray sevdalısı olduğunu ve bu nedenle Icardi ismini tercih ettiğini söylemiştir. Aile, oğullarının futbolculuk kariyerinde Icardi gibi bir yıldız olmasını umut etmektedir.

Anne Zehra Ay ise ikinci çocuğunu kucağına almanın mutluluğunu yaşadığını belirtmiştir. Eşi ve büyük oğulları Icardi’ye karşı hayranlık beslediklerinden dolayı bebeğin ismini Icardi olarak belirlediklerini ifade etmiştir. Ailenin büyük oğlu Kıvanç Ay ise kardeşiyle birlikte Galatasaray maçını izlemek ve Icardi’yi görmek istediğini belirtmiştir.

Ali ve Zehra Ay çifti, Galatasaray sevgisiyle bilinirken çocuklarına da bu sevgiyi aşılamışlardır. Icardi ismiyle anılan bebeğin futbol kariyerinde başarılı olması ve Galatasaray ile özdeşleşmesi ailenin büyük arzusudur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaraylı Aile Fatih Terim ile Aynı Gün Doğan Bebeğe Umut Halil Icardi İsmi Koydu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!