G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO37,85
CNY4,82
GBP44,97
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol73,10
GR. ALTIN2.797,28
BTC2.091.651,36

Fransa’da PKK Yandaşlarının Tehlikeli Propagandası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransa’nın Marsilya kentinde terör örgütü PKK yandaşları, son zamanlarda düzenledikleri sözde festivalde, etkisiz hale getirilen teröristleri anarak örgüt propagandası yapmışlardır. Marsilya kentinde gerçekleştirilen bu provokatif etkinlikte, örgüt sembolleri ve teröristlerin fotoğrafları sergilenmiş, PKK yandaşları terör örgütünün paçavralarını taşıyarak ve elebaşı Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılması yönünde sloganlar atarak teröre destek vermişlerdir. Haberlerde terör örgütü lehine sloganlar atıldığı ve Türkiye’ye lanet sloganları da olduğu belirtilmiştir. Türkiye, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un terör örgütü PKK/PYD/YPG güdümündeki sözde “Suriye Demokratik Konseyi” mensupları ile görüşmesini kınamıştır.

Fransız çimento şirketi Lafarge, yıllarca terör örgütü PKK’ya destek sağladığı ve öncesinde bir başka terör örgütü DEAŞ’a da rüşvet ödediği bilgisi verilmiştir. Şirketin PKK/YPG’ye koruma parası adı altında her ay 100 bin dolar ödediği de yapılan açıklamalarda belirtilmiştir. Bu durum, Fransız şirketlerin terör örgütlerine verdiği desteklerin büyüklüğünü göstermektedir. Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ise, Suriye’nin kuzeyinde Halep’in Aynularap ilçesinde, Fransız çimento şirketi Lafarge’a ait tesisin bulunduğu yerleşkede yuvalanan PKK/YPG’li teröristlere ait stratejik hedefi vurarak önlem almıştır.

Bu olaylar, terör örgütü PKK’nın yurtdışında da destekçilerinin bulunduğunu ve propagandasını yapmaya devam ettiğini göstermektedir. Fransa’da yapılan festival ve terör örgütünün sembollerinin sergilenmesi, uluslararası arenada terör örgütlerine verilen desteklerin boyutunu ortaya koymuştur. Türkiye’nin terör örgütlerine karşı verdiği mücadele ve uluslararası desteklerin önemi, bu tür olaylarla bir kez daha ön plana çıkmıştır. Aynı zamanda, Fransız şirketlerin terör örgütlerine verdiği desteğin ne kadar tehlikeli olduğu da net bir şekilde görülmüştür.

Türkiye’nin terörle mücadelesi ve uluslararası alandaki konumu, bu tür destekler ve provokatif etkinliklerle sık sık test edilmektedir. Bu olaylar, sadece terör örgütlerine değil, onları destekleyen şirketlere karşı da uluslararası iş birliğinin ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Türkiye’nin terörle mücadelede daha fazla destek ve iş birliği beklediği açıkça ortaya çıkmıştır. Bu tür etkinliklere karşı uluslararası toplumun ortak bir tutum sergileyerek terörü ve terör örgütlerini destekleyenleri durdurması gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fransa’da PKK Yandaşlarının Tehlikeli Propagandası!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!