G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Down Sendromlu 3 Çocuk Havuza Düştü, Motosikletli Polis Timleri Hemen İhbar Aldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 14 Temmuz günü İzmir Kültür Parkı’nda meydana geldi. Habere göre, yaşları 8 ile 10 arasında değişen aralarında bir down sendromlu çocuğun da olduğu 3 çocuk, süs havuzuna düştü.

Park içerisinde devriye atan Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timler Amirliği ekipleri, çocukların suda çırpındığını fark etti. Suya giren yunus ekibinin müdahalesiyle çocuklar suyun içinden çıkarıldı. İlk yardım kontrolleri yapılan ve genel sağlık durumlarının iyi olduğu belirlenen çocuklar, ailelerine teslim edildi.

Olay anında parkta bulunan vatandaşlar ve diğer park ziyaretçileri, polis ekiplerine yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptı. Başta down sendromlu çocuk olmak üzere diğer çocuklar için endişeli anlar yaşandı. Ancak polis ve itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde çocuklara herhangi bir zarar gelmedi.

Polis ekipleri, olayın ardından parkta güvenlik önlemlerini arttırdı. Söz konusu süs havuzunun etrafına korkuluk çekilerek benzer olayların yaşanmasının önüne geçilmeye çalışıldı.

Olay sonrasında İzmir Valiliği yetkilileri konuyla ilgili soruşturma başlattıklarını ve gerekli güvenlik tedbirlerinin alındığını açıkladı. Valilik ayrıca, parkın bakım ve denetiminin sıkılaştırılacağını ve benzer durumların tekrar yaşanmaması için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Kültür Parkı yönetimi ise tüm ziyaretçilerine uyarılarda bulunarak, çocukların gözetim altında tutulması gerektiğini ve riskli bölgelere yaklaşmamaları gerektiğini hatırlattı. Park yetkilileri, güvenlik önlemlerinin arttırıldığını ve parkın daha güvenli hale getirilmesi için çalışmaların devam edeceğini duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Down Sendromlu 3 Çocuk Havuza Düştü, Motosikletli Polis Timleri Hemen İhbar Aldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!