G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,15
CNY4,81
GBP44,55
EURO/USD1,08
BIST8.872,85
Petrol74,30
GR. ALTIN3.011,67
BTC2.322.853,97

Dilan Çıtak ve İbrahim Tatlıses’ten Şok Açıklamalar: Aile İlişkileri Geriliyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İbrahim Tatlıses ve Kızı Dilan Çıtak Arasındaki Gerginlik Devam Ediyor

İbrahim Tatlıses ile 23 yıl aradan sonra tanıştığı kızı Dilan Çıtak arasında sorunlar baş göstermiş durumda. Çıtak, özellikle kardeşi İdo ve annesi Derya Tuna’nın tavırlarını sert bir şekilde eleştirerek, bu durumun gerginliği artırdığını ifade etti.

“İdo ve Annesi Peşimi Bırakmıyor”

Dilan Çıtak, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Derdim tabii ki İdo’dur! Annesi Derya Tuna peşimi bırakmıyor. Yapımcımı arayıp tehditlerde bulunuyor. O şahıs yüzünden dışlandım ve evden kovuldum.” şeklinde konuştu. Çıtak, İbrahim Tatlıses ile olan ilişkilerine dikkat çekerek, “İbrahim Tatlıses ile uğraşamazsınız. Eğer onunla uğraşırsanız, böyle ayağınıza dolanır!” diyerek tepkisini dile getirdi.

“Evlatlarımdan Razıyım, Biri Hariç”

İbrahim Tatlıses ise Dilan Çıtak’a yönelik sert sözleriyle dikkat çekti. Tatlıses, “Evlatlarımdan razıyım, biri hariç. Bana ne yaptıysa aynısını evlatları onlara versin. Kim paramı çalıyor, bana kötülük yapıyorsa belasını bulur.” diyerek yaşadığı zorluklara ve mücadeleye vurgu yaptı. Ayrıca, Urfa’daki iki kızı Melek ve Elif’i de sayarak toplamda dört kızı olduğunu, ancak Çıtak’ı saymadığını açıkladı.

Çıtak, iki gün önce bir ödül törenine katıldığında, babasıyla ilgili sorulan sorulara kayıtsız kaldı ve “Hiç üzerime alınmıyorum. Çok da ilgilenmiyorum. Ben daha çok hayvan meselelerine, insan meselelerine üzülüyorum.” yanıtını verdi.

“Gerekli Saygıyı Gösterdim”

Dilan Çıtak, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile Tatlıses soyadını kimliğinden atıp atmadığı hakkında da bilgi verdi. “Buna cevap vermeyeyim. Hiç ait olmadığınız bir bedende olmak sizi mutlu eder mi? Etmez. Saygı da bir yere kadar. Ben gereken saygıyı gösterdim. Şu an kendi soyadımla, eşimin soyadıyla çok mutluyum.” ifadelerini kullandı. Böylece, hem baba-kız arasındaki sorunlar hem de Dilan’ın kendi kimliğiyle ilgili duruşu bir kez daha gündeme geldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dilan Çıtak ve İbrahim Tatlıses’ten Şok Açıklamalar: Aile İlişkileri Geriliyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!