G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.248.339,59

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile görüştü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki ikili ilişkilerin yanı sıra küresel ve bölgesel konular ele alındı. İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını sonlandırılması ve BM Güvenlik Konseyi’nin ateşkes kararının uygulanması için İslam dünyasının birlik sergilemesi gerektiğini vurguladığı belirtildi. Ayrıca, görüşmede Veliaht Prens’in Ramazan Bayramı da tebrik edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki ikili ilişkilerin yanı sıra küresel ve bölgesel konular değerlendirildi. Erdoğan’ın vurguladığı önemli konulardan biri de İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları oldu. Ayrıca, BM Güvenlik Konseyi’nin ateşkes kararının uygulanması için İslam dünyasının birlik sergilemesi gerektiğini ifade etti. Veliaht Prens’in Ramazan Bayramı da görüşmede tebrik edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile yaptığı telefon görüşmesinde Türkiye ve Suudi Arabistan arasındaki ikili ilişkilerin yanı sıra küresel ve bölgesel konular ele alındı. İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Erdoğan’ın İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarının sonlandırılması ve BM Güvenlik Konseyi’nin ateşkes kararının uygulanması için İslam dünyasının birlik sergilemesi gerektiği konusunda uyarılarda bulunduğu belirtildi. Ayrıca, Veliaht Prens’in Ramazan Bayramı da Erdoğan tarafından tebrik edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile yaptığı telefon görüşmesinde Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki ikili ilişkilerin yanı sıra küresel ve bölgesel konuları ele aldı. Görüşmede, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarının sonlandırılması ve BM Güvenlik Konseyi’nin ateşkes kararının uygulanması için İslam dünyasının birlik sergilemesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Ramazan Bayramı dolayısıyla Veliaht Prens’i tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile yaptığı telefon görüşmesinde Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki ikili ilişkilerin yanı sıra küresel ve bölgesel konular ele alındı. İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarının sonlandırılması ve BM Güvenlik Konseyi’nin ateşkes kararının uygulanması için İslam dünyasının birlik sergilemesi gerektiği konusunda uyarılarda bulunan Erdoğan, ayrıca Veliaht Prens’in Ramazan Bayramı’nı da tebrik etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile görüştü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!