G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO38,20
CNY4,88
GBP45,93
EURO/USD1,12
BIST9.829,19
Petrol70,91
GR. ALTIN2.937,29
BTC2.227.088,90

Cenova’da Derbi Maçında Olaylar: 15 Yaralı ve 2 Gözaltı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalya Kupası 2. turunda, Cenova derbisinde Genoa ile Sampdoria karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlandıktan sonra Sampdoria, rakibi Genoa’ya penaltılarda 6-5 üstünlük kurarak tur atladı. Ancak derbi öncesi ve sonrasında taraftarlar arasında çıkan olaylar gündeme geldi. Cenova kentinde maç öncesi başlayan gerginlik, zaman zaman iki takım taraftarları ve güvenlik güçleri arasında çatışmalara neden oldu.

Güvenlik güçlerinin biber gazı ve tazyikli su kullanarak müdahale ettiği taraftarlar, meşale ve taş atarak karşılık verdi. Maç sonrasında da olaylar devam etti ve derbi maçının ardından stat çevresindeki caddelerde çatışmalar yaşandı. Bu olaylar sonucunda 15 kişi yaralandı ve en az 2 kişi gözaltına alındı. Özellikle bazı caddelerin savaş alanına döndüğü belirtildi.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Cenova’daki maç öncesi ve sonrasında taraftarlar arasında çıkan olaylar büyük endişe yarattı. Taraftarlar arasındaki gerginlik, maç esnasında ve sonrasında devam etti ve güvenlik güçlerinin müdahalesiyle kontrol altına alınmaya çalışıldı. Ancak olayların büyümesiyle birlikte 15 kişi yaralandı ve en az 2 kişi gözaltına alındı.

Özetle, İtalya Kupası’nda Genoa ile Sampdoria arasında oynanan derbi maç öncesi ve sonrasında çıkan olaylarda 15 kişi yaralanırken, en az 2 kişi de gözaltına alındı. Maç öncesinde başlayan gerginlik, güvenlik güçleri ile taraftarlar arasında çatışmalara dönüştü ve maç sonrasında da devam etti. Bu olaylar nedeniyle bazı caddelerde savaş benzeri bir ortam oluştu ve endişe verici bir durum yaşandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cenova’da Derbi Maçında Olaylar: 15 Yaralı ve 2 Gözaltı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!