G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,63
CNY4,88
GBP44,93
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol77,52
GR. ALTIN2.919,06
BTC2.149.964,97

Bursa’da Gece Kulübü Faciası! Eşini Kıskançlık Krizine Sokan Adam, Eniştesini Vurdu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023 Haziran ayında Bursa’nın Yıldırım ilçesinde meydana gelen olayda, 2 çocuk babası Erol G. ve 13 yıllık eşi Büşra G. arasında gerilim yaşandı. Erol G., çocuklarını görmek istediğini belirterek eşi ve eniştesini Bursa’ya çağırdı. Ancak gece kulübünde çalışmakla suçladığı eşinin mini etek giymesi üzerine sinirlenen Erol G., cep telefonunu kontrol etmek istedi ve olumsuz yanıt alınca ruhsatsız tabancasıyla çocuklarının gözü önünde eşi ve eniştesine ateş etti. Bu anlar Mobese kameralarına yansıdı ve Erol G. olay yerinden kaçtı. Ancak kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Erol G. hakkında açılan dava sonucunda, ‘Eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs’ ve ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlarından toplam 35 yıla kadar hapis cezası istendi. Tutuklu sanık duruşmada eşinin çocuklarını kendisine göstermediğini ve Denizli’de gece kulübünde çalıştığını öğrendiğinde sinirlendiğini belirtti. Eşini ve eniştesini tehdit ettiğini ve pişman olduğunu ifade etti.

Şikayetçi Büşra G. ise eşinin sürekli tehdit ettiği için evi terk ettiğini söyleyerek duruşmada ifade verdi. Eniştesi de Erol G.’den şikayetçi oldu ve olayın şiddetlice gerçekleştiğini belirtti. Erol G.’nin avukatı ise müvekkilinin amacının yaralamak olduğunu, öldürmeye yönelik bir eylemde bulunmadığını savundu.

Mahkeme heyeti verdiği ara kararda Erol G.’nin adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verdi. Bu kararın ardından soruşturma devam edecek ve Erol G. hakkındaki suçlamaların resmi olarak yargılanması süreci başlayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Gece Kulübü Faciası! Eşini Kıskançlık Krizine Sokan Adam, Eniştesini Vurdu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!