G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Boeing, Polonya’ya CH-47 Chinook Helikopteri Teklifi Sunuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boeing, Polonya’da düzenlenen Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’nda CH-47 Chinook helikopteri tedarikini teklif etti. Şirket, fuar sırasında Polonya’ya yönelik bu yeni iş birliği teklifini duyurdu. Boeing Avrupa ve Amerika’nın Uluslararası İş Geliştirme Kıdemli Direktörü Tim Flood, Chinook helikopterinin Polonya’nın savunma ihtiyaçlarına destek olacağını ve müttefik kuvvetlerle iş birliğini güçlendireceğini belirtti.

Şu anda 20 ülkede 950’den fazla Chinook helikopteri bulunan Boeing, Polonya’ya daha modernize edilmiş ve geliştirilmiş CH-47F Block II versiyonunu sundu. Bu versiyon, Chinook’un kanıtlanmış yeteneklerini artırarak dayanıklılığı ve gelecekteki yükseltme olanaklarını sağlıyor. Almanya, son olarak Chinook helikopterini satın alarak bu çok yönlü platformu tercih etti.

Boeing’in Dikey Kaldırma Programları İş Geliştirme Lideri Adam Hodges, Polonya’ya Chinook helikopterini tedarik etmenin, Apache helikopterleriyle birlikte kullanımının avantajlarını vurguladı. Hodges, bu iki helikopterin bir arada kullanılmasının Polonya Silahlı Kuvvetleri için geniş bir operasyonel etkinlik ve görev yelpazesi sağlayacağını ifade etti.

ABD Ordusu’nun CH-47F Block II projesi ise iptal tehdidiyle karşı karşıya. Ancak şirket yetkilileri, projeyle ilgili imzalanması planlanan sözleşmenin uzun vadede güvenli bir gelecek vaat ettiğini belirtiyor. Boeing, Block II helikopterinin önceki versiyonlara kıyasla daha fazla kaldırma kapasitesi ve menzil sunduğunu açıklamıştı.

Bu teklifin Polonya tarafından nasıl karşılanacağı ve sipariş verilip verilmeyeceği henüz belli değil. Ancak Boeing’in geliştirilmiş Chinook helikopteri, ülkenin savunma ihtiyaçlarını karşılamak için potansiyel bir seçenek olarak öne çıkıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Boeing, Polonya’ya CH-47 Chinook Helikopteri Teklifi Sunuyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!