G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,20
CNY4,85
GBP45,84
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,44
GR. ALTIN2.915,78
BTC2.194.639,27

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı Avrupa’da Yoluna Devam Edecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş BOA Kadın Basketbol Takımı, Avrupa Ligi ön eleme turu rövanşında deplasmanda Basket Landes’e 80-58 mağlup oldu. Siyah-beyazlı ekip, Fransa’nın Basket Landes ekibi karşısında zorlu bir mücadele verdi ve mağlubiyetle Avrupa Kupası’na veda etti. Basket Landes ise grup aşamasına yükseldi.

Maça iyi başlayan Basket Landes, ilk çeyreği 25-15 önde tamamladı. İkinci periyotta Beşiktaş’ın direnciyle karşılaşan ev sahibi ekip, soyunma odasına 34-30 önde gitti. Üçüncü çeyrekte farkı açmaya başlayan Fransız temsilcisi, maçı 80-58 kazanarak gruptan çıkmayı başardı. Siyah-beyazlılar ise Avrupa Kupası’nda yoluna devam etmek için K Grubu’nda mücadele edecek.

Beşiktaş BOA, K Grubu’nda Geas Basket (İtalya), SL Benfica (Portekiz) ve Basket Namur Capitale (Belçika) takımlarıyla karşılaşacak. İlk maçlarını deplasmanda Geas Basket ile yapacak olan Beşiktaş, Avrupa Kupası’nda başarılı sonuçlar alarak ilerlemeyi hedefliyor. Maçın ardından kadın basketbol takımı, ligdeki performansını arttırmak için antrenmanlara başlayacak.

Haber Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre, Beşiktaş BOA Kadın Basketbol Takımı, Avrupa Ligi ön eleme turu rövanşında Basket Landes’e 80-58 mağlup oldu. Sahadan mağlubiyetle ayrılan siyah-beyazlı ekip, Avrupa Kupası’na veda ederken Basket Landes grup aşamasına yükseldi. Maçın başından itibaren üstünlüğünü koruyan Fransız ekibi, Beşiktaş’ı 22 sayı farkla geçerek tur atladı.

Beşiktaş BOA, Avrupa Kupası’nda mücadele ederek K Grubu’nda yer alacak. Geas Basket, SL Benfica ve Basket Namur Capitale takımlarıyla eşleşen siyah-beyazlılar, gruptan çıkmak için yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürecek. Takımın tecrübeli antrenörleri, oyuncuları motive etmek ve maç stratejilerini belirlemek için önemli bir rol oynayacak. Beşiktaş’ın bu sezonki performansı, taraftarlarını heyecanlandırarak desteklerini artıracak.

Fatih Yıldırım tarafından hazırlanan habere göre, Beşiktaş BOA Kadın Basketbol Takımı, Avrupa Ligi ön eleme turu rövanşında Basket Landes’e deplasmanda mağlup oldu. Karşılaşmanın sonucuyla Avrupa Kupası’ndan elenen siyah-beyazlılar, ligdeki mücadelelerine odaklanarak performanslarını yükseltmeyi amaçlıyor. Antrenörler ve yönetim, takımı destekleyerek gelecek maçlara hazırlamak için çalışmalarına devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı Avrupa’da Yoluna Devam Edecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!