G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,22
CNY4,82
GBP44,94
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
Petrol73,17
GR. ALTIN2.998,46
BTC2.351.395,13

Ata Demirer’in Uçak Koltuk Skandalı: “F1 Meraklısı Değilim Ama…”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ata Demirer Uçak Koltuğu Değişikliğine Tepki Gösterdi

Ünlü komedyen Ata Demirer, uçağa binerken koltuk numarasının değiştirilmesine sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla tepki gösterdi. Demirer, yaşadığı bu olayı Türk Hava Yolları’na ilettiği sözlerle eleştirdi.

Havalimanındaki Skandal

Demirer, yaşadığı durumu X hesabından takipçileriyle paylaştı. Havaalanına erken geldiğini belirten Demirer, kendisine F1 koltuğu verildiğini ancak uçağa biniş kontrol noktasında F3 koltuğuna geçmesi gerektiğini öğrendiğini aktardı. "Neden böyle oldu?" diye sorduğunda, hava yolu şirketinin yetkilileri "Değişiklik oldu" cevabını verdi. Durumun ardından herkesin keyifli bir şekilde uçağa bindiğini ancak F1 koltuğunun boş kaldığını vurguladı. Demirer, bunun üzerine "tatlı bir isyan" başlattığını ifade etti ve bir süre sonra tekrar F1 koltuğuna geçmesi gerektiğini söylediklerinde, "Anlaşılan beklenen ağır abi yetişememiş uçağa, artık kimse" diyerek durumu ironik bir dille eleştirdi.

"Hakkım Olanı Almak İstiyorum"

Demirer, bu olayın ardından Türk Hava Yolları’na şikâyetlerini sıraladı. "Çok ayıp yaa" diyerek, "F1 meraklısı değilim ama, ya o koltukları satma ya da bunu yapma. Bu paylaşımı sadece Türk Hava Yolları’na şikayet olsun diye yazıyorum. İnsanlara bunu yapmayın. Bu memlekette zaten yeterince değersiz olduğumuz hissettiriliyor, ayıptır!” ifadelerini kullandı.

Son olarak, "Tekrar edeyim F1 falan umurumda değil, derdim sadece hakkım olanı almak ve başkalarının da alması" diyerek durumu net bir şekilde özetledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ata Demirer’in Uçak Koltuk Skandalı: “F1 Meraklısı Değilim Ama…”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!