G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,28
CNY4,81
GBP44,76
EURO/USD1,09
BIST8.860,30
Petrol74,11
GR. ALTIN2.930,47
BTC2.294.096,34

Van’da Kaybolan Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş’in Cansız Bedeni Bulundu: Kayıp Günlerinde Yaşananlar ve İhtimaller!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da Kaybolan Üniversite Öğrencisinin Cenazesi Bulundu

İçişleri Bakanı Ahmet Demirtaş, Van’da kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Elif Yılmaz’ın cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu.

Bakan Demirtaş, "5 Ekim 2024 tarihinde Van’daki yurt binasından ayrılan ve 18 gündür kayıp olan öğrencimiz Elif Yılmaz’ın ne yazık ki cansız bedeni, ekiplerimiz tarafından Van Gölü kıyısındaki Şirin Köyü sahilinde bulundu. Elif’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve değerli milletimize başsağlığı diliyorum." ifadesini kullandı.

Bir sosyal medya paylaşımında bulunan Bakan Demirtaş, "5 Ekim 2024 tarihinde Van’daki KYK yurdundan ayrılan ve 18 gündür kayıp olan öğrencimiz Elif Yılmaz’ın maalesef cansız bedeni, ekiplerimiz tarafından Van Gölü Şirin Köyü sahilinde bulundu. Elif’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve değerli milletimize başsağlığı diliyorum." sözlerini aktardı.

SÖZCÜ muhabiri Zeynep Öztürk, "Elif’ten 5 Ekim’den bu yana haber alınamıyordu. Göl kenarında telefon, kulaklık ve eşarbı bulunmuştu. Dün, arama çalışmalarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Şirin Köyü çevresinde devam eden arama faaliyetlerinde kadavra köpekleri yoğun tepkiler vermişti. Bu bölgede arama çalışmaları sıklaştırıldı. Bulunan ceset, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İntihar mı yoksa cinayet mi olduğu, otopsi raporuyla kesinleşecek." şeklinde bilgi verdi.

İhbar Sonrası Bulundu

SÖZCÜ TV’ye bağlanan muhabir Ayşe Çelik, "Arama çalışmalarının 18. gününde öğleden sonra ekiplere bir ihbar ulaştı. Ekipler, Şirin Köyü sahiline doğru hareket etti. Yaptıkları tespit sonucunda cesedin Elif Yılmaz’a ait olduğunu belirledi." bilgisini aktardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da Kaybolan Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş’in Cansız Bedeni Bulundu: Kayıp Günlerinde Yaşananlar ve İhtimaller!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!