G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,35
CNY4,81
GBP44,83
EURO/USD1,09
BIST8.860,30
Petrol73,93
GR. ALTIN2.931,22
BTC2.267.096,27

Sadık Arkadaş Teo’nun Yürek Yakıcı Mezarlık Veda Töreni

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu’da Yürek Burkan Anlar

Ordu’da gözyaşlarıyla dolu bir tablo oluştu. İstanbul’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden İngilizce öğretmeni Devrim Kaynar’ın sadık köpeği Teo, sahibinin toprağa verildiği mezarın başından bir an olsun ayrılmadı.

İstanbul’daki özel bir okulda eğitim veren 42 yaşındaki Devrim Kaynar, 12 Ekim tarihinde memleketi Ordu’nun İkizce ilçesindeki Şentepe Mahallesi’nde toprağa verildi. Penguenlerinin detayları, aceleye getirilen bir yaşamı geriye bıraktı.

Bu acı olayın ardından yürek burkan bir başka görüntü de Ordu’dan geldi. Ümraniye ve Kocaeli’nin Gebze ilçelerinde yaşanan köpek katliamlarının gölgesinde, Kaynar’ın köpeği Teo, mezarın başında sürekli olarak bekledi.

Üç yıldır Teo adını verdiği köpeğiyle birlikte yaşayan Kaynar, son yolculuğunda köpeğinin duygusal anlarına tanıklık etti. Cenaze sırasında Teo’nun sahibinin mezarının başına gelip yattığı anlar, etraftaki herkesin duygularını derinden etkiledi.

Devrim Kaynar’ın akrabası ve Şentepe Mahalle Muhtarı Engin Arslan, yaşananları anlatarak, "Devrim öğretmen benim kuzenimdi. İstanbul’daki özel bir okulda İngilizce öğretmenliği yapıyordu. Tatil ve izin dönemlerinde köyüne gelir, çok sevdiği Teo ile zaman geçirirdi. Cenaze sırasında Teo, mezarın başına gelip yattı ve gözyaşlarını döktü. Cenaze tabutu mezara konulana kadar ve sonrasında bile Teo, oradan ayrılmadı. Bu anları gözlerimizle görünce tüm olarak duygulandık. Hala mezarının etrafında dolaşıyor," dedi.

Bu olay, insan ve hayvanlar arasındaki derin bağı bir kez daha gözler önüne serdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sadık Arkadaş Teo’nun Yürek Yakıcı Mezarlık Veda Töreni

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!