G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,48
CNY4,83
GBP44,80
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol76,84
GR. ALTIN2.870,06
BTC2.095.294,41

İzmit’te Aldatma İfşası Felakete Dönüştü: Cinsel Saldırı ve Şantajla Dolu Olayın Yüz Yılını Bulan Cezası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmit’te Şok Olay: Cinsel Saldırı ve Şantaj İddiaları

İzmit’in Yenidoğan Mahallesi’nde, 2022 yılının Ağustos ayında ortaya çıkan bir olay, çevrede büyük bir infial yarattı. Halil Z. adlı bir adam, eşi F.Y.’nin kendisini aldattığından şüphelenerek eşiyle olan mesajlarını inceledi. Mesajlarda, eşi F.Y. ile komşusu M.S. arasında cinsel içerikli yazışmalar bulunduğunu tespit etti.

Halil Z., durumu öğrenince diğer komşusu Ümit Ş. ile bir plan yaptı. Halil, eşinin telefonundan M.S.’ye mesaj atarak onu evine davet etti. Bu arada, Halil Z. ve Ümit Ş., odanın içinde saklandı.

M.S., yatak odasına geçtiği sırada Halil Z. oyuncak bir tabanca ile odaya girdi. Halil Z., M.S.’yi beyzbol sopasıyla darp etti ve akabinde cinsel saldırıda bulunarak o anları cep telefonuyla kayda aldı.

Olay sonrası Halil Z., kaydettiği saldırı görüntülerini şantaj aracı olarak kullandı. M.S.’yi tehdit ederek, onun otomobilini eşi F.Y.’nin üzerine geçirmesini sağladı. Ayrıca, M.S.’nin eşine ait 21 bin lira değerindeki ziynet eşyasını da aldı.

Yaşananların ardından M.S., durumu polise bildirdi ve Halil Z., eşi F.Y. ve komşusu Ümit Ş. hakkında şikayette bulundu. Şikayet sonrası gözaltına alınan şüphelilerden Halil Z. tutuklandı, diğerleri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mahkeme Süreci Başladı

Şüpheliler hakkında ‘Yağma, cinsel saldırı, şantaj, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, özel hayatın ihlali, silahla yaralama’ suçlamalarıyla Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi önünde dava açıldı. Dava sürecinin son duruşmasında, tutuklu sanık Halil Z. ve duruşmaya katılan Ümit Ş. yer aldı.

Şikayetçi M.S., sanıkların en ağır cezayı almasını talep ederken, sanık Ümit Ş. suçlamaları reddetti. Ümit Ş., “M.S.’ye hiçbir zaman zarar vermedim. Halil bana onun hakkında video çekmemi istedi,” dedi.

Halil Z. ise duruşmada, “Alacağım cezaya razıyım, yaptıklarım için pişmanım” ifadelerini kullandı.

Mahkeme Kararını Açıkladı

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Halil Z.’yi ‘Cinsel saldırı’ suçundan 19 yıl 6 ay, ‘Kasten yaralama’ suçundan 2 yıl 7 ay 15 gün, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ suçundan 8 yıl 5 ay 7 gün, ‘Yağma’ suçundan 14 yıl, ‘Dolandırıcılık’ suçundan 5 yıl 2 bin 400 TL para cezası, ‘Özel hayatın gizliliğini ihlal’ suçundan 3 yıl, ve ‘Hakaret’ suçundan ise 1.340 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

Mahkeme, tutuksuz sanık Ümit Ş.’yi ‘Yağma’ suçundan 14 yıl, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ suçundan 6 yıl, ‘Dolandırıcılık’ suçundan 5 yıl ve 2 bin 400 TL para cezası, ‘Özel hayatın gizliliği’ suçundan 4 yıl, ‘Kasten yaralama’ suçundan 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı.

Tutuksuz sanık F.Y. ise ‘Yağma’ suçundan 7 yıl, ‘Kasten yaralama’ suçundan 1 yıl 3 ay 22 gün hapis cezası aldı. Mahkeme ayrıca, F.Y. hakkında yurt dışı yasağı tedbiri uygulanmasına karar verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmit’te Aldatma İfşası Felakete Dönüştü: Cinsel Saldırı ve Şantajla Dolu Olayın Yüz Yılını Bulan Cezası!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!