G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,63
CNY4,88
GBP44,96
EURO/USD1,10
BIST9.132,34
Petrol79,00
GR. ALTIN2.921,54
BTC2.185.228,72

Serenay Sarıkaya’nın Milyonluk Yatırımları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerde hem kariyeri hem de özel hayatıyla göz önünde olan Serenay Sarıkaya, şimdi de milyonlarca dolarlık lüks konutuyla gündemi sarsıyor. Her bir bölümden kazandığı ücret 1 milyon 200 bin TL olan Sarıkaya, elde ettiği gelirini akıllıca yönlendirmek için ekonomi uzmanlarından yardım alarak yatırım yapmayı tercih ediyor.

Sarıkaya’nın muhteşem evindeki eşyaların fiyatları da dikkat çekici boyutlarda. 400 bin TL değerindeki tasarım yatak, 600 bin TL’lik leopar desenli kanepe ve 2 milyon TL değerindeki sanayi tipi mutfak, ünlü şef arkadaşlarını ağırlamak için tasarlanmış; bu unsurlar, magazin dünyasında uzun süredir konuşulmakta.

Gayrimenkul Yatırımlarıyla Dikkat Çekiyor

Müge Dağıstanlı’nın 10 Haber’deki haberine göre, Serenay Sarıkaya özellikle gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor. İstanbul’da birkaç dairesi bulunan oyuncunun, ayrıca Kaz Dağları’nın eteklerinde bir villası da mevcut. Sarıkaya, arkadaşlarına yatırım tavsiyeleri vererek "Şuradan ev alın, buradaki arsaya yatırım yapın" gibi önerilerde bulunacak kadar ekonomi alanında bilgi sahibi.

Sosyal medya platformlarında paylaşım yapması için 1 milyon TL’nin üzerinde teklifler aldığı söylenen Serenay Sarıkaya, kazancını ve yatırımlarını profesyonel danışmanlarla yönlendirerek dikkatli bir şekilde adımlarını atıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Serenay Sarıkaya’nın Milyonluk Yatırımları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!