G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.158.221,20

Kenan İmirzalıoğlu, ‘Ezel’ Değişimini Açıkladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kenan İmirzalıoğlu’ndan ‘Ezel’ Anıları

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, katıldığı ‘Fenomen’ programında 2009-2011 yılları arasında yayında olan ‘Ezel’ dizisi hakkında dikkat çekici anekdotlarda bulundu. Dizideki başrolü Canse Dere ile paylaşan İmirzalıoğlu, projeye katılma sürecini dinleyicileriyle paylaştı.

Dizinin yapım aşamasında askerlik görevini yerine getiren İmirzalıoğlu, yapımcıların başka bir oyuncuyla devam etme kararı aldıklarından bahsetti. "O dönemde ben askerlikteydim. Yapımcılar benimle iletişime geçtiler fakat askerde olduğumu öğrenince, ‘Bir yıl bekleyemeyiz. Başka birisiyle devam edelim’ dediler." dedi. Ancak yapımcıların içinin rahat etmediğini belirten İmirzalıoğlu, tekrar beklemeye karar verdiklerini ifade etti.

Askerlik hizmetinin ardından bir arkadaşının, ‘Bu projeyi mutlaka oku’ dediğini belirten oyuncu, o sırada başka bir yapımcıyla bir anlaşma yapmak üzere olduğunu, bu nedenle senaryoyu okumak istemediğini açıkladı. Ancak senaryoyu okuduktan sonra çok etkilendiğini vurguladı. "Söz verdiğim yapımcıya ‘Ezel’ senaryosunu çok beğendiğimi söyledim. Diğer yapımcıya da ‘Okudum, senden haber bekliyorum’ dedim. O da bana mayısa kadar süre verdi." diyerek proje sürecinin gelişimini aktardı. Sonunda her şey yoluna girdi ve İmirzalıoğlu, dizideki rolünü üstlenme fırsatını buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kenan İmirzalıoğlu, ‘Ezel’ Değişimini Açıkladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!