G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.128.174,50

Derin Mermerci, Hasan Can Kaya’ya Övgü Yağdırdı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Komedyen Hasan Can Kaya, Derin Mermerci’nin Sosyal Sorumluluk Projesini Tanıttı

Komedyen Hasan Can Kaya, programında ünlü cemiyetçi Derin Mermerci’nin sokak hayvanları için başlattığı "Bir Can Bir Candır" adlı oluşumu tanıttı. Mermerci, bu önemli tanıtıma kayıtsız kalmadı.

Derin Mermerci, X hesabından Hasan Can Kaya’ya yönelik duygu dolu bir mesaj paylaştı. Mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Gerçekten de bir adam gibi adamsın. Çekim sırasında beni araman ve tüm kalbinle, şu anda oluşturduğum ve yakında tüzel kişiliğe dönüşecek ‘Bir Can Bir Candır’ı tanıtman beni derinden etkiledi. İyi ki varsın, canım benim. Yeni sezonun hayırlı uğurlu olsun. Ben kimseyi boşuna sevmem, gönül gözüyle bakmaya devam…"

Cumhurbaşkanı’na Yardım Talebi

Derin Mermerci, kamuoyu tarafından olumsuz tepkilere yol açan ve yürürlüğe girdikten sonra ardı ardına köpek katliamı haberleri gelen ‘katliam yasası’ için Cumhurbaşkanı Erdoğan çiftinden yardım istemişti. Mermerci, o anki duygusal durumunu şöyle dile getirdi:

"Sayın Cumhurbaşkanım ve Sayın Emine Hanım, bu videoyu çekerken güneş gözlüğü taktığım için özür diliyorum. Maalesef günlerce izlediğim vahşet videoları karşısında ağlamaktan gözlerim mahvoldu. Birini neredeyse açamıyorum. Danışmanlarınızın mutlaka bu videoyu size ulaştıracağına inanıyorum."

"Bu videonun tek amacı, sizden merhamet dilenmek. Bir anne, bir kadın ve sizin başında olduğunuz bu ülkenin bir vatandaşı olarak sizden merhamet istiyorum."

"Sizin bu videoları görmüş olduğunuza asla inanmıyorum. Eğer görmüş olsaydınız, bu yasayla ilgili mutlaka bir değişiklik yaparsınız."

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Derin Mermerci, Hasan Can Kaya’ya Övgü Yağdırdı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!