G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,21
CNY4,87
GBP45,83
EURO/USD1,12
BIST9.719,41
Petrol71,23
GR. ALTIN2.924,35
BTC2.261.035,13

Leyla Gencer Şan Yarışması’nda Finalistler Belli Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV), Borusan Sanat ve La Scala Tiyatrosu Akademisi işbirliğinde gerçekleştirilen “Leyla Gencer Şan Yarışması”nda finale kalan yarışmacılar belirlendi. Yarı finalde bugün Kadıköy Süreyya Operası’nda düzenlenen etkinlikte, 8 yarışmacı finale kalmaya hak kazandı. Finale kalan isimler arasında Meksikalı soprano Fernanda Allande, Belçikalı bariton Leander Carlier, Ukraynalı mezzosoprano Anna Erokhina, Gürcü soprano Anna Imedashvili, Türk soprano Nazlıcan Karakaş, Ukraynalı soprano Maria Knihnytska, Çinli bas HuanHong Li ve Meksikalı soprano Jennifer Mariel bulunuyor. Gala ve ödül töreni, 27 Eylül’de saat 20.00’de Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşecek. Yarışmanın birincisine 7 bin 500 avro, ikincisine 4 bin avro ve üçüncüsüne de 2 bin 500 avro ödül verilecek.

Bu yıl 10. kez düzenlenen Leyla Gencer Şan Yarışması’nda finale kalan yarışmacılar büyük bir heyecan ve hazırlık içinde bulunuyor. Yarışmanın yarı finali, Kadıköy Süreyya Operası’nda gerçekleştirildi ve finale katılmaya hak kazanan 8 başarılı yarışmacı belirlendi. Finalde, farklı ülkelerden gelen ses sanatçıları, Leyla Gencer’in anısına sahne alacak ve jüri önünde performans sergileyecekler.

Yarışmanın finalleri, 27 Eylül’de Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşecek. Ödül töreninde, birinci olan yarışmacıya 7 bin 500 avro, ikinciye 4 bin avro ve üçüncüye 2 bin 500 avro değerinde ödüller verilecek. Leyla Gencer Şan Yarışması, genç ses sanatçılarının kendilerini göstermeleri ve kariyerlerinde önemli bir adım atmaları için önemli bir platform sağlıyor.

Yarışma, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV), Borusan Sanat ve La Scala Tiyatrosu Akademisi tarafından düzenleniyor ve Leyla Gencer’in anısına düzenlenen etkinliğin bu yılki 10. kez gerçekleşiyor. Finale kalan yarışmacılar, büyük bir heyecan ve motivasyonla başarılı performans sergilemek için hazırlıklarını sürdürüyor. Gala ve ödül töreni, sanatseverlerin büyük ilgisini çekecek ve başarılı ses sanatçılarının yeteneklerini gözler önüne sermelerine olanak tanıyacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Leyla Gencer Şan Yarışması’nda Finalistler Belli Oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!