G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,23
CNY4,86
GBP45,68
EURO/USD1,12
BIST10.004,33
Petrol73,38
GR. ALTIN2.918,44
BTC2.180.399,03

ABD’de Çocuklarına Tasma Takarak Öldüren Anne Gözaltında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’de yaşanan korkunç olay, 41 yaşındaki Lisa Snyder’in evinde 8 yaşındaki oğlu Connor ve 4 yaşındaki kızı Brinley’i aynı köpek tasmasıyla asarak öldürmesiyle gerçekleşti. Çocuklar hastaneye kaldırıldı ancak üç gün sonra hayatlarını kaybettiler. Lisa, suçlamaları reddetse de telefonundaki “kendini nasıl asarsın” araması ve köpek tasması satın alması dikkat çekiciydi. Olay mahkemeye taşındığında, enerji yetersizliğinden muzdarip olan Connor’ın önce kendini ve ardından kardeşi ile birlikte öldürdüğünü iddia etti.

Lisa Snyder’ın söz konusu olayla ilgili verdiği ifadeler üzerine, internette yapılan araştırmalar ve telefon kayıtları incelendi. Bu incelemede, Lisa’nın “Kendini nasıl asarsın” gibi karanlık aramalar yaptığı ve olay günü bir köpek tasması satın aldığı belirlendi. Mahkemede, olayın bir başka detayı olan ahşap mutfak sandalyeleri de delil olarak sunuldu. Ancak Lisa, suçu reddederek oğlu Connor’ın depresyonda olduğunu ve kendini ve kardeşini astığını iddia etti.

Mahkeme sürecinde, Lisa’nın akıl sağlığının yerinde olup olmadığı da tartışma konusu oldu. Lisa, çocuklarını asmadığını savunurken, akıl hastanesine gönderilmesi gerektiğini dile getirdi. Ancak, mahkemede hayatta kalan oğlunun “Onu annem olarak görmüyorum.” açıklaması Lisa’yı gözyaşlarına boğdu. Bu acı olay, toplumda büyük bir infial yarattı ve Lisa Snyder hakkında açılan davada adalet arayışı devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ABD’de Çocuklarına Tasma Takarak Öldüren Anne Gözaltında!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!