G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.160.491,24

Galatasaray Yöneticiden Fenerbahçe’ye Tepki: “Kadıköy’de Kepenk İndirttik”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 6. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ederek 6 maçta 6 galibiyet elde etti. Galatasaray Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İbrahim Hatipoğlu, maçın ardından takım otobüsünde GS TV’ye açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Okan Buruk, teknik ekip, oyuncular ve taraftarları tebrik etti. Maçta sergiledikleri mücadeleyi “ana sütü gibi helal bir galibiyet” olarak nitelendiren Hatipoğlu, Kadıköy’den galip ayrıldıklarını belirtti.

Kardeş takıma karşı alınan galibiyetin anlamını vurgulayan Hatipoğlu, deplasmanda yaşanan bazı olumsuzluklara da değindi. İstanbul Emniyeti’nin takımı iyi karşıladığını ancak deplasman taraftarının stada girişinde sorunlar yaşadıklarını söyledi. Taraftarların stat içinde insanlık dışı muamelelere maruz kaldığını belirten Hatipoğlu, fenalaşanların ve bayılanların olduğunu dile getirdi. Protokol tribününde yaşanan olayları da eleştiren Hatipoğlu, Fenerbahçe yöneticilerinin hoşgörüsüzlük örneği sergilediğini ifade etti. Bir kadına su şişesi fırlatarak bu davranışı kınadıklarını söyleyen Hatipoğlu, böyle olayların yaşanmaması gerektiğini vurguladı.

Son olarak, İbrahim Hatipoğlu, Fenerbahçe’nin son maçta boş tribünlerde sevinenleri görmesinin ardından kendi seyircileri için saha girişine kepenk yaptırdıklarını belirtti. Kadıköy’de kepenk indirerek galibiyetlerini kutladıklarını söyleyen Hatipoğlu, soyunma odasında mutlu bir şekilde galibiyetlerini kutladıklarını ve kepengi indirme kararlarının mutluluğunu yaşayarak dönüş yoluna çıktıklarını sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray Yöneticiden Fenerbahçe’ye Tepki: “Kadıköy’de Kepenk İndirttik”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!