G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.154.999,06

İsrail topçuları Gazze’de sivilleri hedef aldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail topçu birlikleri Gazze’nin güneyindeki Refah kentinde bulunan Mevasi bölgesinde “el-Berdevil” Ailesi’ne ait evi bombaladı. Bu saldırı sonucunda 5 kişi hayatını kaybetti. Ayrıca aynı gün İsrail’in Gazze’nin orta kesimlerindeki Nusayrat Mülteci Kampı’nda “Akl” ailesine ait evi hedef alması sonucu 1 Filistinli yaşamını yitirdi, birçok kişi de yaralandı. Bu son saldırılar, 7 Ekim’den bu yana devam eden şiddet olaylarının bir parçasıydı. İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda en az 41 bin 118 Filistinli ölmüş, 95 bin 125 kişi yaralanmıştı. İsrail’in saldırıları sonucunda binlerce insan enkaz altında kalarak hayatını kaybetmiştir. Saldırılar sadece insanları değil, halkın sığındığı hastaneler ve okullar gibi sivil altyapıyı da hedef almıştır.

İsrail’in Filistin topraklarına yönelik saldırıları gün geçtikçe artmaktadır. Son hedeflerinden biri Refah kentinde bulunan “el-Berdevil” Ailesi’ne ait ev olmuştur. Bu evin vurulması sonucu 5 kişi hayatını kaybetmiştir. Aynı gün, Nusayrat Mülteci Kampı’ndaki “Akl” ailesine ait ev de İsrail’in hedefi olmuş ve 1 Filistinli yaşamını yitirmiştir. Son yaşanan bu saldırılar, genel olarak 7 Ekim’den bu yana devam eden şiddet olaylarının bir parçasıdır. İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda ise çok sayıda insan hayatını kaybetmiş, binlerce kişi yaralanmıştır. Enkaz altında kalanların sayısı hala belirsizken, saldırılar hastaneler ve eğitim kurumları gibi sivil alanları da hedef almıştır.

Saldırılar, Gazze’deki sivil halkı da etkilemektedir. Refah kentindeki “el-Berdevil” Ailesi’ne ait ev ile Nusayrat Mülteci Kampı’ndaki “Akl” ailesine ait evin hedef alınması sonucunda birçok kişi yaşamını yitirmiş veya yaralanmıştır. Bu son saldırılar, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik 7 Ekim’den bu yana gerçekleştirdiği saldırıların bir parçasıdır. Bu saldırılarda en az 41 bin 118 Filistinli hayatını kaybederken, 95 bin 125 kişi yaralanmıştır. Saldırılar sadece insan hayatını değil, sivil altyapıyı da hedef almaktadır; hastaneler ve okullar da zarar görmüştür. Bu süreçte hala enkaz altında kalanlar olduğu bildirilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail topçuları Gazze’de sivilleri hedef aldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!