G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,17
CNY4,86
GBP45,89
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,47
GR. ALTIN2.914,88
BTC2.190.069,38

Kadıköy’de Amatör Müzisyen Elleri, Ayakları ve Ağzı Bağlı Halde Ölü Bulundu: Şüpheli Ölüm!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadıköy’de, 40 yaşındaki amatör müzisyen ve makine mühendisi Çınar Ersanlı evinde ölü bulundu. Ersanlı’nın cansız bedeni elleri, ayakları ve ağzı bağlı şekilde bulunduğu ortaya çıktı. Olay, 18 Ağustos Pazar günü 15 katlı bir binanın 2. katında meydana geldi. Ersanlı’dan haber alamayan yakınları, daire kapısını çaldıktan sonra çilingir yardımıyla içeri girdiklerinde, Ersanlı’yı hareketsiz halde buldular. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ancak Ersanlı’nın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Ersanlı’nın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılarak kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere incelenmeye alındı. İncelemeler sonucunda Ersanlı’nın cenazesi, İzmir’de defnedildi. Olayın tanıklarından bir mahalle sakini ise, olay gecesi iki şüpheli gördüklerini ve şüphelilerin içeriye girdikten sonra bir daha çıkmadıklarını belirtti.

Mahalle sakini, olayın Cumartesi gecesi veya akşamı gerçekleştiğini ifade ederken, Ersanlı’nın yakınlarına haber veremediği için alarma geçildiğini söyledi. Ersanlı’nın ailesinin büyük üzüntü yaşadığını ve annesinin çok ağladığını belirtti. Ersanlı’nın evli olduğu ancak ayrıldığı, dört üniversite bitirmiş biri olduğu da öne sürüldü.

Polis ekipleri, olaya ilişkin soruşturma başlattı ve şüphelilerin kimliğini belirleyerek arama çalışmalarına başladı. Olayın detayları ve şüphelilerin motivasyonu hakkında ise henüz herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Karakol yetkilileri, soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü ve olayın aydınlatılması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Kadıköy’de yaşanan bu üzücü olay, bölge halkını da derinden etkiledi ve reaksiyonlara neden oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadıköy’de Amatör Müzisyen Elleri, Ayakları ve Ağzı Bağlı Halde Ölü Bulundu: Şüpheli Ölüm!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!